Sedat Peker'in iddiaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü
@Sanem bu konudaki mesajım neden silindi, niye bildirim gelmedi artık kafanıza göre beğenmediniz mesajları siliyor musunuz bu kadar da olmaz forumu daha da ne kadar batirabiliriz diye çalışıyorsunuz

@Sanem bu konudaki mesajım neden silindi, niye bildirim gelmedi artık kafanıza göre beğenmediniz mesajları siliyor musunuz bu kadar da olmaz forumu daha da ne kadar batirabiliriz diye çalışıyorsunuz
Konu ile ilgili yazmadigin surece silecegim iki mesajini sildim ikisinde de hakaret icerigi vardi konu ile ilgili dusunce varsa yazabilirsin insanlara hakaret etmeden tabi becerebilirsen

Konu ile ilgili yazmadigin surece silecegim iki mesajini sildim ikisinde de hakaret icerigi vardi konu ile ilgili dusunce varsa yazabilirsin insanlara hakaret etmeden tabi becerebilirsen
Hakaret mi vardı, neyse gülüp geçiyorum, devam et sen bu kafayla yakında silecek mesaj da bulamayacaksın

Ya kardeşim çocuğun biri bir dilim baklava yüzünden tonlarca ceza yedi bu ülkede. adam açık açık mafya bu nasıl bir düzen onu söyleyin bana. işte hiç bir nosyonu olmayan ve maddiyat için karısını bile satacaklar makam sahibi olunca bu en aşağılık sokak serserileri mafya olup adam sınıfına giriyor ve o rüşvet ile her isini görüyor.

Adamın gayrimeşru olması yalan söylediği anlamına gelmiyor. Bu kadar boka batmış, hukukun, ahlakın, dinin kalmadığı bir ülke nasıl hala ayakta lan. Anlayabilen var mı. Gazeteci görünümlü çantacılarla yürüyen bir düzen olur mu?

Bu adam zaten ben sütten cıkma ak kaşıgım demiiyor ki .
Din , iman kisvesi altında ülke yılalrca talan edilio .
Vahim olan mafya denilen adam siyasileri , bürokratları , gazetecileri savcılığa şikayet edio yollarını göstererek .

Bence garip ve rezil olan durum bu.

Sıkı takipcisiyim bu arada .S

AKP adına çok işler yapmış birisi, kendi söylemiyle bolca kullanılmış,.....
İddialarının bir kısmı zaten geçmişte gerçek gazetecilerin ve araştırmacıların söyledikleriyle örtüşüyor, iktidar ve diğer ismi geçen şahıslar iddiaları çürütemediler. Dolayısıyla çürütülemeyen iddianin doğru olma olasılığı bayağı fazla. AKP zaten hep suç örgütleriyle yan yana gelen ve beraber ortak çalışan bir parti. Mesela Fetö suç örgütüyle ortak çalıştıkları tescillendi, kendileri de inkar etmiyor. Sedat Peker ile de ortak çalıştılar ve şimdi onu satıp Çakıcı ile ortak çalışıyorlar. Daha tarikat adı altında ortak oldukları suç örgütleri de var.

Sedat Peker'in fotografini boyle ana sayfada gorunce vefat etti filan sandim ;s

Bakıyorum da herkes Peker ci olmuş, devam
Sen kendin daha düne kadar en keskin Pekerciydin. Ne e zaman Çakıcı piyasaya çıktı üç kuruşa satıp birden en keskin Çakıcı dostu oldun.
Ortaklığınız durduğu sürece hepsi iyi ama ne zaman ortaklık bozuluyor birden suç örgütü oluyorlar. Benzerini Fetö olayında da yaşadık.
AKP eşittir suç örgütleriyle ortaklık yapmak.

Artık ağabeyinin marifetlerini de anlatmalı. Uzadıkça cılkı çıkıyor bu işin.

E2K_upuXoAU2nZ2.jpg

Haftanin tartisma konusu sona ermistir yorumlari ile destek veren arkadaslarimiza teşekkür ediyorum

Geri