Seçimlerden sonra depremzedelerle ilgili TikTok'ta tepki çeken paylaşım! O kadınla ilgili yeni gelişme

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Bende oyumu köyde kullandım, burda da ak parti tarafı gençlere oyunu kullan ekran resmi al kime attığını görelim ona göre cebine para koyucaz diyip birilerini kandırmışlar diycem de, vermişler valla paralarını almış gençler :D kandirmamislar parayı sokmuşlar ceplerine gençlerin.
Ha burası köy şehirlerdeki gibi çok dikkat edilmiyor telefonla gir girme içerde istersen selfi çek oy kagidinla, kimse dikkat etmiyor maşalla

Bende oyumu köyde kullandım, burda da ak parti tarafı gençlere oyunu kullan ekran resmi al kime attığını görelim ona göre cebine para koyucaz diyip birilerini kandırmışlar diycem de, vermişler valla paralarını almış gençler :D kandirmamislar parayı sokmuşlar ceplerine gençlerin.
Ha burası köy şehirlerdeki gibi çok dikkat edilmiyor telefonla gir girme içerde istersen selfi çek oy kagidinla, kimse dikkat etmiyor maşalla
Araya "mış" girince olay efsaneye dönüşüyor. Ben şehsın kendisinden duydum, şart koşularak sandığa götürüldüğünü. Bizde en az yarım düzine görevli vardı sandık başında. Başka bir seçimde ben de sandık görevinde bulundum. Her Parti kendi güvendiği birisini gözlemci olarak gönderiyor ve sayımlarda da biz mühürleri her birini gördük ve onaylamıştık kayıt edilmeden önce.

Bunun a partisi b partisiyle alakası yok
Olay merhamet ve ahlak yoksunu bir kadının terbiyesizliği
Vicdan sahibi insan böyle saçma sapan zırvalamaz

Geri