Seçimlerden sonra depremzedelerle ilgili TikTok'ta tepki çeken paylaşım! O kadınla ilgili yeni gelişme

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü

14 Mayıs seçimlerinin ardından kullandıkları oylardan dolayı deprem bölgesindeki depremzedeleri sert sözlerle eleştirerek çektiği videoyu ‘TikTok’ uygulamasında paylaştığı gerekçesi ile gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.​

17056115-728xauto.jpg

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde deprem bölgesinde kullanılan oylara tepki gösteren ve bu anları saniye saniye kaydederek ‘Tiktok’ isimli sosyal medya uygulamasında paylaşan A.D.D. isimli kadın hakkında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINAN KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ​

Oy veren depremzedelere yönelik hakaret, saldırı ve tahrik içerikli provakatif video paylaşımı yapan A.D.D. isimli kadın, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı.

640xauto.jpg

Gözaltına alınan ve hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.D.D. isimli şüpheli, adliyeye sevk edildi. (İHA)
640xauto.jpg

oh olmus kör deyilya oda dogru duraydi
deprem zedelerin acisi zaten kendilerine yeter birde böyle luzumsularlami ugrassin

güvenlik güclerimizi taktir ediyorum
halkin ruh güzelligini ve birligini bozmaya calisanlara taviz yok

butür olumsuzluklar zaten hep chp tarafindan cikiyor

nerde görülmüs Akp secmeninin depremzedeler gibileri karalayan

Ilk günler demiştim köylü diye dalga geçtikleri insanlara uzulmelerini samimi bulmayın diye.
Iki üç şuursuzun ihalesi millet ittifakına kalacak ne yazık ki. Rte nefreti gözlerini bürümüş. Kk en güçlü aday diyen, tuvalet terligine oy veririm diyen ınsanlarin zihinlerini sağlıklı olarak değerlendirip tüm muhalefeti genellemeyin. Hayatımda hiç yapmadigim kadar mesai yaptım yardımlar için, gram pişmanlığım da yok.

climaxın örneğine bak...
secmenler liderleri için neler söylemiyor ki... o konuyla bunu nasıl bir tuttun.
Siz deprem bölgesinden akpye oy cıktı diye "enkaz altı fantazisi" yazacak kadar şuursuzlaşmışsınız... kınamayıp bir de haklı cıkma cabasından sacma sapan örnekler veriyorsunuz.

Deprem bölgesinde oy coklugu devlete gittiyse,devlet calismis demektir.
Bu cok basit bir denklem..neyi tartisiyorsunuz?
Medyanin maipulatif gerceginin üstünde durun bence.

Bu mesajları yazanlar, bunları doğru bulanlar, toplumun ayrıştırıcı ayaktakımı sürüsüdür. 6 şubattan itibaren ortalığı devleti hedef alarak karıştırıyorlardı.. şimdi de hesaplarına uymadı diye oradaki insanları hedef alıyorlar. böyle bir şey olabilir mi?

butür olumsuzluklar zaten hep chp tarafindan cikiyor
Ön yargı hemen yaptılar ettiler de hep ak partililerin düşünceleri karalamalari,
Şimdi ben buraya uzunca bisiler yazcam, sağ taraftan İsmail sol taraftan iba gelecek hemen iki taraftan saldırırsa geçecekler:DEn iyisi pek detaylara inmim

Ön yargı hemen yaptılar ettiler de hep ak partililerin düşünceleri karalamalari,
Şimdi ben buraya uzunca bisiler yazcam, sağ taraftan İsmail sol taraftan iba gelecek hemen iki taraftan saldırırsa geçecekler:DEn iyisi pek detaylara inmim
Konuş, ben tarafsız kalacağım. Ama şunu hemen ekleyim, bizimkiler yaşlı yakınlarına şart koşmuşler "bizim adaya oy vereceksen seni seçim sandığına götürürüz" diye. Ve bunu yapanlar CHP seçmeni.
Muhtemelen bir çok yaşlı, yanlış tarafa oy kullanmasın diye evlerinde alıkoyuldu. Çünkü çok sayıda oy kullanmayan (kullanamayan) var.

akilli kiz oldugun burdan bile belli
inme derinliklerine

Konuş, ben tarafsız kalacağım. Ama şunu hemen ekleyim, bizimkiler yaşlı yakınlarına şart koşmuşler "bizim adaya oy vereceksen seni seçim sandığına götürürüz" diye. Ve bunu yapanlar CHP seçmeni.
Muhtemelen bir çok yaşlı, yanlış tarafa oy kullanmasın diye evlerinde alıkoyuldu. Çünkü çok sayıda oy kullanmayan (kullanamayan) var.

Heh bende nerde kaldii İsmail diyordum geldin:D

Geri