Seçimi Kılıçdaroğlu Kazanacak...

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir oy Kemale bir oy YSP'ye verdikten sonra kafamda calan şarkı..........

Spotify’da bu sene en çok dinlediğim şarkılardan 1.sırada çıkmazsa kendimi suçlu hissederim..
tüm gün kulağımda, dilimde.. YouTube kapak fotoğrafı da beni benden aldı shshsh.

Son düzenleme:
Bana eski akpli diyorsunuz ya.. o kesin chpli diyip koluma girip yürüyorsunuz... tam net değil hdpli bile olabilir diyorsunuz ya hani.. işte diyorum planlarım tıkırında işliyor.... emin olamadığınızı belli eden yorumları görünce böyle gülüyorum.... evet böyle cirkin de gülebiliyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 82173
tabii anna, sen ak parti teşkilatının önünden dahi geçmedin dimi..... hatta emine erdoğana sarılan da benim bu fotoda.......

DFAC4CD2-CEBC-4709-ABDB-DFB95912A1F0.png

@Anna Karenina bizden arkadaşlar merak etmeyin.:)
Hayla soru işaretleri var kafalarda Lefty hanım... başlığı "Secimi Erdoğan Kazanacak" olarak acsaydım bu sefer benim koyu chpli olduğumu düşünürlerdi....bana güvenmiyorlar... kendimi akşener gibi hissediyorum... sizinleyim diyorum neden anlamıyorsunuz....... bunlar beni ümit özdağ'da yaparlar......

Hayla soru işaretleri var kafalarda Lefty hanım... başlığı "Secimi Erdoğan Kazanacak" olarak acsaydım bu sefer benim koyu chpli olduğumu düşünürlerdi....bana güvenmiyorlar... kendimi akşener gibi hissediyorum... sizinleyim diyorum neden anlamıyorsunuz....... bunlar beni ümit özdağ'da yaparlar......
Seni kendi tarafına çekmek isteyenler var ancak o tarafın ne taraf olduğunu net olarak bilen yok.:) Böylesi daha iyi, boş ver. :bahar:

Küçükken hayranlık duyduğumuz arada hapise girip çıkan semt abilerimizi okulda gördüm hazır kıta bekliyorlar çok duygulandım

Geri