Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Para para para iktidarı sermaye belirler yıkar .kim sermaye babalarını daha çok yalarsa öperse hizmet ederse ayrıcalık verirse o kazanır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sadece Lft sempatizanıyımYazı hiç önemli değil ve yaptığın çizim ile sende de gizli bir Kılıçdaroğlu hayranlığı olduğu belli oluyor ve sen de bizdensin artık sevgili @Anna Karenina![]()
Sana başka aydınlatıcı buluruz @Anna Karenina cığım, sen hiç merak etme.Ben sadece Lft sempatizanıyım![]()
slkjSana başka aydınlatıcı buluruz @Anna Karenina cığım, sen hiç merak etme.![]()
Kazanırsak sevgilime böyle yapıp evlenme teklifi edicem:=)
hayat boyu sana bakıp bay kemali görür ama yazık etme ilişkinizeKazanırsak sevgilime böyle yapıp evlenme teklifi edicem:=)
biz bize yeteriz:=)hayat boyu sana bakıp bay kemali görür ama yazık etme ilişkinize
umarım basarsın üvey kardeşim Anna:=)slkj
Bilinçaltım yüzünden secim günü altı ok'a yanlışlıkla mühürü basmam umarım... ışığa benim de sizin de ihtiyacı var......
Kazanacağız ancak son teklif dilerim kabul edilmez çünkü Kılıçdaroğlu'na karşı büyük saygısızlık / güvensizlik ortamı yarattılar.Sonuç kk, ikinci tura kalacak ama olsun
Mansur ve Ekrem de destekliyor biliyorsun. Erdoğana rakip olabilecek kalitede Sadece Muharrem ince kaldı. Diğerlerinin hepsi yerlerde sürünüyor, her yerlerini pislik, çamur bağladıNe bu adama ne bu adamın destekçilerine gram saygım yok. Yolunuz açık ola