O kadsr Chp için çabaladık oy topladık hep başarısız oldu, ilk kez bir seçimde oy kullanmaya bile gitmedim chp swçim kazandı sizce neden böyle oldu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senden kaynakli bir durum demekki. Ugursuzluk getiriyorsun demekki oy kullaninca, CHP icin calisinca. Sen gölge etme yeter.O kadsr Chp için çabaladık oy topladık hep başarısız oldu, ilk kez bir seçimde oy kullanmaya bile gitmedim chp swçim kazandı sizce neden böyle oldu?
İstifa etmiştim ben zaten Aralık daSenden kaynakli bir durum demekki. Ugursuzluk getiriyorsun demekki oy kullaninca, CHP icin calisinca. Sen gölge etme yeter
Aman öyle devam et, ugursuzluk getirirsin tekrar üye olursan.İstifa etmiştim ben zaten Aralık da![]()
Ya orası öyle akp kaybetsin de neden bu başarı beni de siyasete sokan Kemal Kılıçdadoğlu dönemimde değilde onun yokluğunda oldu?Nesi ilginc adamlar 20 yildir iflahimizi bitirdi
Yav daha düne kadar herkesi CHP düsmani ilan ediyordun simdi bakiyorum da bayagi yumusamissin.Ya orası öyle akp kaybetsin de neden bu başarı beni de siyasete sokan Kemal Kılıçdadoğlu dönemimde değilde onun yokluğunda oldu?
Cidddwn sordum şakaya almaben annemi banyoya kitledim bu sefer…
ben chpnin kazanmasını isterim de bilgisiz insanların elinde kötüye giddwceğini düşünüyordumYav daha düne kadar herkesi CHP düsmani ilan ediyordun simdi bakiyorum da bayagi yumusamissin.
Onun icin mi oy kullanmadin, hadi git ötede günah cikart.ben chpnin kazanmasını isterim de bilgisiz insanların elinde kötüye giddwceğini düşünüyordum