Seçim sonuçları çok ilginç

Konu sahibi son olarak 244 gün önce görüldü
O kadsr Chp için çabaladık oy topladık hep başarısız oldu, ilk kez bir seçimde oy kullanmaya bile gitmedim chp swçim kazandı sizce neden böyle oldu?

O kadsr Chp için çabaladık oy topladık hep başarısız oldu, ilk kez bir seçimde oy kullanmaya bile gitmedim chp swçim kazandı sizce neden böyle oldu?
Senden kaynakli bir durum demekki. Ugursuzluk getiriyorsun demekki oy kullaninca, CHP icin calisinca. Sen gölge etme yeter.

Nesi ilginc adamlar 20 yildir iflahimizi bitirdi
Ya orası öyle akp kaybetsin de neden bu başarı beni de siyasete sokan Kemal Kılıçdadoğlu dönemimde değilde onun yokluğunda oldu?

Bu sonuçlara göre sanki önceki seçimde kazanılıyormuş da Kemal başkan yüzünden kaybedilmiş gibi yanlıs bir durum, önerme çıkıyor

Ya orası öyle akp kaybetsin de neden bu başarı beni de siyasete sokan Kemal Kılıçdadoğlu dönemimde değilde onun yokluğunda oldu?
Yav daha düne kadar herkesi CHP düsmani ilan ediyordun simdi bakiyorum da bayagi yumusamissin.

@Candy_ neden KK'dan sonra olduguna dair su sekil de bir rivayet var;

KK'nin emeklilik cekiydi akp. Gizlice bir liman da tayyip ile bulustular. Tayyip kk'nin omzuna elini koyarak "bize buyuk yardimlarin oldu artik senin icin hazirladigimiz emeklilik tatilinin tadini cikarabilirsin hoscakal dostum" Diyerek orta dunyadan ayrilmasini saglamistir.
Hoscakal KK
images (26).jpeg

Meral hanımın genel seçimler öncesi masaya vurduğu tekmeden sonra hafif silkelenen ağacın meyvelerini şimdi topluyor cehape kjkjkh traji komik ahahahaga

cehapeliler bile şaşırdı
millet ne yapsın

Geri