Merhaba Arkadaşla Pek Fazla Olmasada Bugünler de Sizlerle Beraber Olmaya Çalışıyorum....
İlk Yaptığım Açıklamayı She' Nicki Üye Arkadaşımız Kısa Bulmuş Onun İsteği Üzerine Düzenlemeye Aldım... Burda Artık Amaç Sizin Beni Tanımanız Değil She'nin Gönlünü Hoş Tutmaya Çalışmak Emir ve İsteklerini Yerine Getirmektir...
Burak Karaca
07,01,1989 Adana Doğumluyum
41 Numara Ayakkabı Giyerim
TC. 1254..... vs
Şaka Bir Yana Sakin ve Anlayışlı Bir Yapım Var Aynı Zamanda Çok Agresifimdir... Eeeee O Da Adana'lı Olduğumdan ileri Geliyor Sanırım, Pek Fazla Kötü Alışkanlığım Yoktur Arada Bir İçki İçmek, Günde 1 Paket Sigara ve Fazla, Birde İllegal Araba Yarışları Dışında... Özümde İyi Bir İnsanım Genel Olarak
Forum'un ve Bahanechat Server'inin En Eski Kullanıcıları Arasında Yer Alıyorum.
Bu Kadarın Yeteceğine ve She'yi memnun Edeceğini Umuyorum...
Zaman Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim...
İlk Yaptığım Açıklamayı She' Nicki Üye Arkadaşımız Kısa Bulmuş Onun İsteği Üzerine Düzenlemeye Aldım... Burda Artık Amaç Sizin Beni Tanımanız Değil She'nin Gönlünü Hoş Tutmaya Çalışmak Emir ve İsteklerini Yerine Getirmektir...
Burak Karaca
07,01,1989 Adana Doğumluyum
41 Numara Ayakkabı Giyerim
TC. 1254..... vs
Şaka Bir Yana Sakin ve Anlayışlı Bir Yapım Var Aynı Zamanda Çok Agresifimdir... Eeeee O Da Adana'lı Olduğumdan ileri Geliyor Sanırım, Pek Fazla Kötü Alışkanlığım Yoktur Arada Bir İçki İçmek, Günde 1 Paket Sigara ve Fazla, Birde İllegal Araba Yarışları Dışında... Özümde İyi Bir İnsanım Genel Olarak
Bu Kadarın Yeteceğine ve She'yi memnun Edeceğini Umuyorum...
Zaman Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim...