Scope Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4658 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşla Pek Fazla Olmasada Bugünler de Sizlerle Beraber Olmaya Çalışıyorum....

İlk Yaptığım Açıklamayı She' Nicki Üye Arkadaşımız Kısa Bulmuş Onun İsteği Üzerine Düzenlemeye Aldım... Burda Artık Amaç Sizin Beni Tanımanız Değil She'nin Gönlünü Hoş Tutmaya Çalışmak Emir ve İsteklerini Yerine Getirmektir...

Burak Karaca
07,01,1989 Adana Doğumluyum
41 Numara Ayakkabı Giyerim
TC. 1254..... vs

Şaka Bir Yana Sakin ve Anlayışlı Bir Yapım Var Aynı Zamanda Çok Agresifimdir... Eeeee O Da Adana'lı Olduğumdan ileri Geliyor Sanırım, Pek Fazla Kötü Alışkanlığım Yoktur Arada Bir İçki İçmek, Günde 1 Paket Sigara ve Fazla, Birde İllegal Araba Yarışları Dışında... Özümde İyi Bir İnsanım Genel Olarak :) Forum'un ve Bahanechat Server'inin En Eski Kullanıcıları Arasında Yer Alıyorum.

Bu Kadarın Yeteceğine ve She'yi memnun Edeceğini Umuyorum...

Zaman Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim...

She` sana kocaman teşekkür eder bir kez daha Memnun Olduğudileklerini iletmektedir :o Yüreğine Sağlıık Mmnun olduk Burak.

Hoş geldiniz Adanalıdan çok iyi dost olur ama asla sevgili olmaz. Bunu bizzat yaşadım çok doğru aşırı agresif oluyorlar. Memnun oldum kendi adıma seni tanıdığım için. (:

Hoş geldiniz Adanalıdan çok iyi dost olur ama asla sevgili olmaz. Bunu bizzat yaşadım çok doğru aşırı agresif oluyorlar. Memnun oldum kendi adıma seni tanıdığım için. (:

Sevgili Attığı Adıma Dikkat Etmezse Agresif Kendini Ve Yerini Bilirse Pamuk Gibi Oluruz, Bende Memnun Oldum...

Sevgili Attığı Adıma Dikkat Etmezse Agresif Kendini Ve Yerini Bilirse Pamuk Gibi Oluruz, Bende Memnun Oldum...

Eski sevgilim Adanalı idi babamdan bile kıskanırdı biraz aşırı oluyorlar duygularda :kiki: ama sevdiği zaman da çok kıskanır sahiplenirdi ;p

Eski sevgilim Adanalı idi babamdan bile kıskanırdı biraz aşırı oluyorlar duygularda :kiki: ama sevdiği zaman da çok kıskanır sahiplenirdi ;p

Sahip Olduğunu Hissettirmek Güzel Karşındakine Tabi ki O Bundan Sıkılığ Bunalıp Kaçmazsa... Aslını İstersen Durum Şudur. Bir Ben Olacam Hayatında Elin Kolun Ağzından Çıkan Kelime Seni Böyle Severken Çokta Şey İstemiyorum Aslında Demek İstiyoruz Galiba... :))) Hep Tek Hep Yek Olmak Değil mi Zaten Amacımız ?

Sahip Olduğunu Hissettirmek Güzel Karşındakine Tabi ki O Bundan Sıkılığ Bunalıp Kaçmazsa... Aslını İstersen Durum Şudur. Bir Ben Olacam Hayatında Elin Kolun Ağzından Çıkan Kelime Seni Böyle Severken Çokta Şey İstemiyorum Aslında Demek İstiyoruz Galiba... :))) Hep Tek Hep Yek Olmak Değil mi Zaten Amacımız ?

Evet çok haklısın, konunu gasp etmeden gideyim ;p

Hani işin filan yok mu senin sheyi bilmemde beni memnun etmek kolay değil :p

Hani işin filan yok mu senin sheyi bilmemde beni memnun etmek kolay değil :p

İşim var Tabi ki Çalışıyorum Günde 12 Saat Mesai Yapıyorum Bir Tekstil Fabrikasında Düzenli Bir Hayat İyi Bir Gelecek İçin :) Yeterli Mi :)))

Güzel anlatmışsın kendini ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri