Şarkılardan fal tuttum.

Konu sahibi son olarak 137 gün önce görüldü
[YOUTUBE]an4ySOlsUMY[/YOUTUBE]

How long will I want you?
As long as you want me to.

Ebru Gündeş Oku Canıma 2014

:lutfen:

Artık eşlik etmeyi bırakıyorsan şarkılara, sadece dinliyorsan. Seni eskiden mutlu eden herşeye kayıtsızsan.
İşte mutsuzluk da böyle bişey sanırsam.

Ama yine de işte bazı şarkılar hayat kurtarıyor, imdada yetişiyor. Ebru Gündeş'in yeni albümü gibi.

[YOUTUBE]n6CfXqnc2RM[/YOUTUBE]

Bir gün işte bir ses ve şarkı çıkagelir, yüreğinizdekileri duyar.

[YOUTUBE]pxu7xjcvkS0[/YOUTUBE]

Şarkılardan fal tuttum, ikimize kaç kere. Bu şarkıyı neden Emel Sayın söylememiş ki :benmi:

[YOUTUBE]2j9Gflp60v8[/YOUTUBE]

Sonra; ihtiyacın olan doğru şarkıyı bulursun ve şunu düşünürsün. Bugün ve bu gece üstesinden gelemeyeceğim hiçbişey yok.:karaoke:

[YOUTUBE]K5KAc5CoCuk[/YOUTUBE]

Aslında, şarkıları insanlardan daha çok sevmek lazım. Velhasıl, onlar hiç incitmiyorlar.​

[YOUTUBE]QJ_HX8t9YXI[/YOUTUBE]

Bir şarkı neye sinirlendiğinizi bile unutturabilmeli mesela.
Ve mesela bir şarkının elinden tutup buralardan gitmek istediğiniz olmuştur öyle değil mi?
Hadi gidelim.

[YOUTUBE]17VudJ6lr4k[/YOUTUBE]

Aslında, bu şarkı biraz kıracak kalbinizi. Hatta buracak, burkulacaksınız. Ama endişelenmeyin ve unutmayın ki bu tip kırıklar acıtmaz, acıtmak için kırmazlar çünkü. Sizin kilitlerinizi açmak için yaklaşırlar ruhunuza, ve sizi özgür bırakmak için hapsinizden.

[YOUTUBE]vaAVByGaON0[/YOUTUBE]

Eğer nereye gideceğinizi bilmiyorsanız, işte bu şarkının elini tutun.
O sizi uzak biyerlere götürür, belki de dönmek istemeyeceğiniz.

[YOUTUBE]LuqTQ0WSjgA[/YOUTUBE]

Farklıdır bazı şarkılar, çünkü onlarla geç olsa bile tanıştığın için kendini şanslı hissedersin.

[YOUTUBE]yCmSfBMSCi4[/YOUTUBE]​

Eksik bir şey mi var? Yoksa her şey tam da ben mi eksiğim? Bulunduğum yerde mi yoksa o, yoksa ben mi uzaktayım? Ya da çoktan uzaklara mı gitti benden? Neden ama? Yolcu etmemiştim ki ben onu. Ah be şarkı, neler yapıyosun bana öyle. Neden düşündürtüyosun ki eksik yanlarımı. Çok isteyip de tamam edemediklerimi.

[YOUTUBE]10UMbwEC_Zc[/YOUTUBE]

Güneşi yakalayamadım bu gece,
doğrultamadım, çok karanlık,
sen gittiğinden beri evet, çok karanlık
bu oda, bu soğuk duvarlar bu ambyians,
karanlık doruğunda gecenin,
tek taraflı sevmek olur mu ey,
kalbin yarısını bölmek?
nefesini hala hissederken,
ölümlerden ölüm seçmek?
ah ağrıyan sancım, yanaklarımda ki veda busem,
patika yollarda devrildi umutlarım,
sorsan tüm bedenim harap..
sorsan dudaklarım kan içinde
sorsan kurumuşlar sorsan lal,
ey halet-i ruhiyemde çırpınan çiçek
ey suretimde ki zift, ey karanlığım
sen her gece güneş olursun karanlığıma,
sen her gece güneş olursun da,
ben yakalayamam seni..
bugünde yakalayamadım güneşi..

#Kartalizm

Sayfan hayırlı olsun.

[YOUTUBE]Z87arO2T-Yo[/YOUTUBE]

Biliyorum, bazı şarkıları ben susayım diye yapıyorlar. Susup onları dinlemekten başka bişey yapmayayım diye. Sonra ölüyorum bazı şarkıları dinlerken, sonra yeniden başka bi hayata uyanıyorum.

Bir şarkıdan birşey olmaz demiyorum artık, takılıp kalıyorum sonra. Bugün şarkı yok sana Jasi.

[YOUTUBE]9Scuh7ehkRc[/YOUTUBE]

Aklından bir şarkı tut dedi, benden sana gelsin. Gelirken de sana huzur getirsin dedi.
Tuttum ve işte yukarıdaki çıktı. Tam da günüme ve neşeme uygundu :karaoke:

[YOUTUBE]Scy2hsJm_pk[/YOUTUBE]

Ama sen çok güzelsin ki :benmi:
Bazı şarkılar bunun için var işte, bizim yerimize konuşmak için. Bak dinle, yalnızlar biraz daha yalnız şimdi ve seni düşlediğin yere götürüyor bu şarkı. Kendini ona bırak ve karşı çıkma şansını kullanma. Hadi gidelim.

Bazı şarkıların nakaratında bana iyi gelen bir şeyler bulduğum doğrudur.

Mesela, ihtiyacın olduğunda gelir, sarar, sarmalar ve senin iyi olduğunu görene kadar yanından ayrılmazlar. Bazen de seni dinlediğine pişman ederler, işte pişman olduğum bir şarkıya takıldım bugün. O yüzden bugece şarkı yok, yine de hep yeniliyorum onlara ve son söz hep şarkıların işte.

[YOUTUBE]MJQH0VJadrQ[/YOUTUBE]

Ne hissettiğimi tarif edecek kelimelerim yok. Dinle bak, sende öyle hissedeceksin.

Geri