Sarışınların çekiciliği ispatlandı

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
ben her şekilde güzelim , sarışınım nazar değdirmesin kimse gözlerinizi kapatıp bakın güzelliğime :))))

Abi şimdi bu konuda çok ayrıntılı konuşamıcam nöbete gidiyorum ama kimse kalın derili bi kadını çekici bulmaz ajsjkdlş

Beyaz Adam topraklarımıza girdi gireli ince derili kadın bulamıyoruz .. Getirin barış çubuğumuzu tüttürücem :)

Şaka maka bu konuda müsait olduğunda ayrıntılı açıklama bekliyorum senden ..

kadının saç rengini nasıl görelim ..hepsi kapandı karıların.öcü gibi dolanıyorlar.ben burka altından kalça hatlarına bakıp karar veriyorum

Abi çünkü olay sarışın esmer olayı değil ya, sarşınların ülkemiz erkeklerine çekici gelme sebebi ince derilerinin olması, erkekler bile farkında değil. Türkiyedeki bi sarıda ince deri bulmak mümkün değil tabii, zaten çoğu çakma sarışın.

Ben de merak ediyorm pieta konusunu bulursan. Konu aç forumcenek okuyalım

İnşallah saçını sarıya boyatıpta bende sarışınım diye ortada gezenler bunu üstüne alınmıyorlardır :dd

kızıl - mavi - gri daha çekici bana göre ,sarı renk ilgimi çekmiyor çünkü en alışıla gelmiş renk , sarıyı nerdeyse heryaştan bayanda kamufle ve çıtayı yükseltme mayetinde kullanılıo , ruhu esmerse güzelliği ordan geliyordur

Çakma sarışın bile olabilsem dam üstünde saksağan vur başıma kazmayı olurum :)

Butun arkadaslarım bılırler , sarışın kadınlara ozel bır ılgım var
Hatta takıntı derecesınde hayranım bıle dıyebılırım
Gecmıs donemlerde bu ılgımı bılen bazı kadınlar esmerlıkten sarışınlıga donmeye calısmılardı

Sarısınlar ılgı cekıcıdır

lakın sacları platın sarııs olupta kasları toprak kahve rengı olanlardan bahsetmıyoruz tabıkı
dogal kumrala calan sarılardan bahsedıyoruz

Esmer candır,gerisi hikaye : )

rica ediyorum hemcinslerim sarışın olurken kaşlarını da sarıya boyasınlar yoksa bildiğin çingeneye dönüyorlar

Geri