Sarışınların çekiciliği ispatlandı

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
Londra Metropolitan Üniversitesi’nde yapılan araştırmanın sonuçları sarışın olmayan kadınları kızdıracağa benziyor çünkü çalışmanın sonuçlarına göre erkekler sarışın kadınları çekici buluyor.
Londra Metropolitan Üniversitesi’nde yapılan araştırmada erkeklerin %27 oranında sarışınları tercih ettiği ortaya çıktı.
Çalışmanın sonuçlarına göre erkekler en çok karşısındakileri küçümseyen kahkahalar atan kadınları itici buluyor.
Çalışmayı gerçekleştiren ekibin lideri Psikolog Dr. Simon Moore her beş erkekten birinin kadınlarda ilk olarak gözlere baktığını belirtti.
Araştırmaya katılan erkeklerin sadece %3’ü manken fiziğinde kadınları hoş bulduğunu söylerken erkeklere göre kıvrımlı hatlar ‘’mükemmel’’ ölçülerden daha çekici.
Dr. Moore,‘’Erkekler tercihleriyle ilgili daha gerçekçiler, özellikle mankenlerin, meslekleri gereği sahip olduğu vücutların gerçek olmadığını düşünüyorlar.’’ dedi.
İÇGÜDÜLERİMİZ BİZİ YÖNLENDİRİYOR
Bilim insanları tercihler üzerinde yaptıkları çalışmalarda gülümsemenin ve gözlerin mutlu bir hayat, kıvrımların ise doğurganlıkla eşleştirildiğini söyledi.

Dr Moore,‘’Her şey evrimimizle ilgili, hormonlarımız bize nelere dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor’’ dedi.
Kriterlerimizi oluşturuken, asıl amacımızın stresten uzak ve destekleyici partnerler bulmak olduğunu belirten Dr. Moore, tercihlerimizde içgüdüsel olarak fiziksel özelliklerden yardım aldığımızı belirtti.

Ben istisnayım...:zuha:

Sarışın olsun,esmer olsun,kumral olsun,kızıl olsun farketmez ama doğal olsun.

Erkek akıllı, kendinden üstün olanı sevmez :) Eskidendi sarışın kadın merakı erkeklerin şimdi esmer istiyorlar hep benim tanıdıklarım.

Esmerler kıskanmasın sakın.Araştırma sonucu sadece bu.Ehh gerçeklik payı da oldukça yüksek.Kendimden biliyorum:zuha::zuha::zuha:

Ben bunun böyle olduğunu çok önce keşfetmiştim. Hatta, balık etli olanı bir adım da önde bence. :)

hapisanede, askeriyede, gop mahallesinde falan mı uygulanmış bu çalışma ?

sarışının adı esmerin tadı diye boşa dememişler :P
tanıdığım en çekici sarışın Maria puder gerisini bilmem : )

Yüzde 27 çok büyük oranmış gerçekten.

1 maymun türü - esmerler ve doğal sarışınlar (gerçek insan) olarak ilerliyor bence evrim :l

Off .. Şu iletide hırs-kin-haset-kıskançlık-çekememezlik-seri katillik-pskopatlık ne ararsan var o derece .. :haha:

Abi çünkü olay sarışın esmer olayı değil ya, sarşınların ülkemiz erkeklerine çekici gelme sebebi ince derilerinin olması, erkekler bile farkında değil. Türkiyedeki bi sarıda ince deri bulmak mümkün değil tabii, zaten çoğu çakma sarışın.
O mesajıma gelecek olursaak yüzde 27 ne ya ahsjskdldş

Abi çünkü olay sarışın esmer olayı değil ya, sarşınların ülkemiz erkeklerine çekici gelme sebebi ince derilerinin olması, erkekler bile farkında değil. Türkiyedeki bi sarıda ince deri bulmak mümkün değil tabii, zaten çoğu çakma sarışın.
O mesajıma gelecek olursaak yüzde 27 ne ya ahsjskdldş

Dur şimdi bir yaşıma daha yaklaştım .. İnce deri mevzusu nedir yahu ? Sen nası bir pskopat çıktın ? Ne yapıyon milletin derisini mi yüzüyon :)

Dur şimdi bir yaşıma daha yaklaştım .. İnce deri mevzusu nedir yahu ? Sen nası bir pskopat çıktın ? Ne yapıyon milletin derisini mi yüzüyon :)

Abi şimdi bu konuda çok ayrıntılı konuşamıcam nöbete gidiyorum ama kimse kalın derili bi kadını çekici bulmaz ajsjkdlş

İyi konsantre olursam her esmer ve türevini doğal sarışın olarak görebiliyorum. Övündüğüm bir yeteneğimdir.

Geri