Sarımsaklı Türk Kahvesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sHiç denenecek bir şey değil ki:d tarçınlı kahve filan kötü değil ama. Onu severim.
Tereyağlı kahveyi denemen için ben vesile olmuştum ancak kendim bir türlü cesaret edemedim.:) Tarçınlı ve damla sakızlı hatta naneli olarak ben de severim.

Tereyağlı kahveyi denemen için ben vesile olmuştum ancak kendim bir türlü cesaret edemedim.:) Tarçınlı ve damla sakızlı hatta naneli olarak ben de severim.

hahah:d
Naneli denemedim ben, daha sonra onu da deneyeyim. Bildiğin kuru nane mi ekliyorsun ya da tıpkı damla sakızlı satıldığı gibi naneli kahve de mi paket halinde satılıyor? (Edit: baktım şimdi, evet hazır halde satılıyormuş. Valla görmemiştim.)

hahah:d
Naneli denemedim ben, daha sonra onu da deneyeyim. Bildiğin kuru nane mi ekliyorsun ya da tıpkı damla sakızlı satıldığı gibi naneli kahve de mi paket halinde satılıyor? (Edit: baktım şimdi, evet hazır halde satılıyormuş. Valla görmemiştim.)
Hazır satılanı denedim hatta sade Türk kahvesi yanında naneli bitter ya da naneli lokum ile de çok hoş olabiliyor.

hangi ruh hastasının eseri acaba
kesin gastamonu daşköprülü bir dayı kerizlemiş birilerini güzel olur diye.

Sarımsak gerçekten çok faydalı bir besin. Sarımsaklı mayonez güzel gidiyor mesela ketçapla beraber ama kahve? Tadına bakmadan konuşmamak lazım.

Bir kahve keyfimiz var onuda kaçırmayın… sarımsak nedir allasen… öh…..
Düşüncesi bile mide bulandırdı……

Gerçek Türk kahvesi sarımsaklı içilir sjdhfjj. gerisi hikaye. Biraz milli olun ve kültürünüzü öğrenin.

ulan luwak kahvesine bıdı bıdı yapanlar ondan daha boktan kahve çeşitlerini denemeye meyilli ya saçımı başımı yoluyorum şuan

Geri