Larien
Elmas Üye
Ben halen denemedim.![]()
Hiç denenecek bir şey değil ki:d tarçınlı kahve filan kötü değil ama. Onu severim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben halen denemedim.![]()
Tereyağlı kahveyi denemen için ben vesile olmuştum ancak kendim bir türlü cesaret edemedim.sHiç denenecek bir şey değil ki:d tarçınlı kahve filan kötü değil ama. Onu severim.
Tereyağlı kahveyi denemen için ben vesile olmuştum ancak kendim bir türlü cesaret edemedim.Tarçınlı ve damla sakızlı hatta naneli olarak ben de severim.
Hazır satılanı denedim hatta sade Türk kahvesi yanında naneli bitter ya da naneli lokum ile de çok hoş olabiliyor.hahah:d
Naneli denemedim ben, daha sonra onu da deneyeyim. Bildiğin kuru nane mi ekliyorsun ya da tıpkı damla sakızlı satıldığı gibi naneli kahve de mi paket halinde satılıyor? (Edit: baktım şimdi, evet hazır halde satılıyormuş. Valla görmemiştim.)
Hiç denenecek bir şey değil ki:d tarçınlı kahve filan kötü değil ama. Onu severim.