Sarhoş olan kız

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Balkonda uyuya kalırım kimseye zararım olmaz içki sohbettir eğlencedir b.kunu çıkarmamalı

En tatlı halim olur.

kusmadığım ve saçma sapan hallere girmediğim için seviyorum :p yalnız komik oluyorum, baya

En doğal hallerini göreceğiniz kızdır :)

En son sarhoş olduğumda Taksim'deydim fakat gözümü Pendik'te açtım.

O yüzden kontrollü giderim artık içsem de :D

Birkaç tane birayla "feleğim kaydı, bak şimdi çok rahat hareket edebilirim" diyen cinsinden hep korkarım. Kadınlar bizlere göre daha fazla toplumsal kurallarla çevrililer. İçki içtiklerinde öz denetimleri su almaya başlıyor ve kendilerinden geçiyorlar. Onca baskı sonrası gelen bu küçük ara/dinlenme evresi de patlamalarına neden oluyor.

Bir anımı anlatayım mesela. Lisedeyken sabahın köründe çat kapı gelen sınıf arkadaşımla okulu asmış, evde birkaç bira içmiştik. Sonra serseri mayın gibi okula gittik. O dönem çok sevdiğim iki hatun arkadaş vardı. O gün alt devrelerden bir kızı fena benzetmişler. Müdür yardımcısı fellik fellik bunları arıyor okulda. Ortadan kaybolmamız lazım falan dediler. Benim ev de okulun hemen ilerisinde olduğu için "ne yapalım, ne edelim" diyerek geldik eve.

Votka, bira falan almıştık ekstra. O iki arkadaş da içmeye başladı. Başta bir şey yok gibiydi. Sonra biri bi ağlamaya başladı. Ama yok böyle ağlama. Sevgilisini arayıp, hakaretleşmeler. "Biz de şuradayız, içiyoruz" diye nispet yapmalar. Diğerinin de zaten hiperaktif bi yapısı vardı. Evin altını üstünü getirdi. Odamın kapısını falan kırdı. O akşam valideyle papaz oldum. Bizi tanıyan iyi aile çocuğu imajımıza güvenen hatunların manitaları da sonraki haftalarda okulda yakamıza yapıştı. Bir ton sıkıntı, rezillik. Uslu uslu içmedikleri, içemedikleri için oldu hep.

içini döksün
ağlasın
sonra uyur zaten

Şeyi anlamadım. Sarhoş olan kız neden bi başlık? Kızlar sarhoş olunca ne halt oluyor farklı olarak?

İçmiyorum ve datlıyım.:mrslkm:

Hec yarasdirmiram qızlara elə şey

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Aynada kendime çarpıp, özür dileyip üstüne iki dk kendimle muhabbet ettigimi bilirim.

kimse sarhoş olmasın.. en azindan duzgun sarhos olamayanlar olmasın

arkadaş gazına gelip bir şişeden fazla şarap içtiğimi hatırlıyorum. tuvalette saatlerce kusmuş, deli gibi dans etmiş, denize uçma tehlikesiyle karşılamıştım. o günden beri 2 kadehten fazlasını içmiyorum. her şey tadında güzel.: )))

Sarhoş olan herkesi severim, bütün otokontrollerini kaybeder ve gerçekte oldukları kişileri gösterirler.

sarhoşla uğraşılmaz, özellikle kusanıyla hiç uğraşılmaz..
geçen sene doğum günüm için eğlenmeye gittiğim çok yakın iki kız arkadaşım kusmaya başladığında club’tan yaka paça dışarı atılmıştı..
arabama kusmasınlar diye diğer arkadaşa dönüp “kanka şunları bi iyice kustursana, yol uzun arabaya kusmasınlar” dedikten sonra parmağımı boğazlarına sokarken buldum kendimi…
eğlenmek istiyorsanız ne sarhoş ne ayık olacaksınız… çakır insan severim :d

Son düzenleme:
Geri