Saray'a giden CHP'li

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Bi ben gidemedim su saraya.

Batman Sason neresi? Köy mü, kasaba mı?
Olay CHP içinde bir iç çekişme. Hep olur CHP'de böyle şeyler. Yakında genel Başkan seçimleri olacak. Şimdiden rakip karalamaya gidilmiş. Seçimler sert geçecek gibi.
Belki CHP içerisinde bir oyun belki başkaları tarafından CHP'ye yapılan kendi adayını destekleme oyunu. Bilinmez. Ama CHP başkanı değişmesi şart.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu iddiayi ortaya atan, yani Atilla Talat efendi ya kaynagini söyleyip dügümü cözer veya susup bir kumpasci olarak tarihe gecer, artik kimin adina kumpas kurdu bilemem ama büyük bir kumpas kokusu oldugu asikar.
Kilicdaroglu A. Talat ile konusmadigini beyan etti ve Talat efendi buna karsilik susuyor. Ama halada önüne geleni mahkemeye verecegim diye atip tutuyor.
Fetö devlet yönetimine resmi olarak gectikten sonra devamli kumpas kuruluyor, demekki bu Fetö iti ögrencilerini iyi egitmis, hala devam ediyor kumpas.

Amaaan işte kilicdar Alevi ve Kürt oyu alabiliyo ama CHP daha ulusalcı çizgiye çekilirse (genel başkan değişimi ile) o oyları alamaz ben de aradan sıyrılırım diye düşünüyor reis ama o iş yaş. Bari baro baskanini getirmeye çalışsa başa daha mantikli.
Büyük savas kaybeden Muharrem kurultayda nal toplar. İşi kitabına uydurmak lazım dizaynırlık yaparken.

Son düzenleme:
Amaaan işte kilicdar Alevi ve Kürt oyu alabiliyo ama CHP daha ulusalcı çizgiye çekilirse (genel başkan değişimi ile) o oyları alamaz ben de aradan sıyrılırım diye düşünüyor reis ama o iş yaş. Bari baro baskanini getirmeye çalışsa başa daha mantikli.
Büyük savas kaybeden Muharrem kurultayda nal toplar. İşi kitabına uydurmak lazım dizaynırlık yaparken.

Oynasınlar oynasınlar oynadıkça kaybedecek taraf belli. İstanbul seçimi gösterdi bunu.

Geri