Saray'a giden CHP'li

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
İlk duyduğumda anlam veremediğim, okudukça saçma bulduğum, ülke ne durumda bizim derdimiz ne dediğim durum / vaziyet.
Canları sıkılıyor diye düşünmekteyim.

• Beğen
Tepkiler: X
CHP'de kriz haline dönüşen "Külliye'ye giden CHP'li" tartışmasıyla ilgili son dakika açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dün CHP yönetimine ağır eleştirilerde bulunan Muharrem İnce, bugün yeni bir açıklama yaptı. İnce, "CHP yönetimi parti içindeki iftiracıyı bulup cezalandırmalı" ifadelerini kullandı.

Yalan , iftira partisı chp.
Bunlar mı yönetecek ülkeyi?
Asla

Son düzenleme:
CHP'de kriz haline dönüşen "Külliye'ye giden CHP'li" tartışmasıyla ilgili son dakika açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dün CHP yönetimine ağır eleştirilerde bulunan Muharrem İnce, bugün yeni bir açıklama yaptı. İnce, "CHP yönetimi parti içindeki iftiracıyı bulup cezalandırmalı" ifadelerini kullandı.

Yalan , iftira partisı chp.
Bunlar mı yönetecek ülkeyi?
Asla

Pelikancıları, Başbakanlıktan el çektirilen Davutoğlu'nu Suriye'den üç-beş füze atacakları ne çabuk unuttunuz.

Burada gördüğünü sandığınız şey 1 değil tam 4 katmanlı.

1-Millet ittifakının en güçlü ayağında çatlama yaratmak.
2-CHP içerisinde istanbul ve ankara zaferiyle oluşan birliktelik havasını dağıtmak.
3-Kemal Kılıçdaroğlunu ekarte edip Muharrem İnce'yi parlatmak.
4-Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaşı olası bir Cumhur başkanlığı seçiminden koparmak.

İstanbul seçimi AKP için Belediye seçimlerinden öte bir güvenoyu yoklamasıydı ve AKP bu sınavdan geçemedi. Türkiye Bürokrasisi güç sever o yüzden yenilenen İstanbul seçimleri ve 800 bin oy AKP için bir hezimet oldu.
Bundan öncesinde de söylediğim gibi RTE 2023 yılına kadar iktidarı koruyamayacağını biliyor. Suriye harekatından istediğini alamayan RTE yüzden iç siyaseti düzenlemek istiyor.

Akdeniz'de kafasına buyruk hareket eden Türkiye ve derinleşen Ekonomik kriz ile dünya patronları artık AKP'nin görev süresini dolduğunu biliyor. Her ne olursa olsun AKP değişime direnirse 2020 çok kanlı ve olaylı geçecek.

Bir darbe ihtimali üstelik bu kez NATO destekli bir olur. Ekonomik buhran ile başlayan sokak hareketi.

Hepsi masada duruyor.

Kerata lütfen benden alıntı yapıp saçmalıklarını benim üzerimden ortama yayma. Senin bu saçma sapan komplolarına, olmasını istediğin hayallerine, goygoylarına verecek cevabım olmaz. Buna harcayacak zamanıma yazık.
İyi tatiller

İstanbul seçimini baz almayın beyler. Çünkü HDP nin adayı da Ekremdi. İstanbul hdpliler sayesinde CHP ye geçti. Bunu kabul edin artık.

Son düzenleme:
Kerata lütfen benden alıntı yapıp saçmalıklarını benim üzerimden ortama yayma. Senin bu saçma sapan komplolarına, olmasını istediğin hayallerine, goygoylarına verecek cevabım olmaz. Buna harcayacak zamanıma yazık.
İyi tatiller

İstanbul seçimini baz almayın beyler. Çünkü HDP nin adayı da Ekremdi. İstanbul hdpliler sayesinde CHP ye geçti. Bunu kabul edin artık.

Bu ülkede 15 temmuz yaşandı ve ondan tam 6 ay önce ve mart aynında forumda darbe olacak dedim inanmadınız hatta dalga geçtiniz. Bu ülke darbe girişimi olmadı mı?
Sonra size ve bir kaç arkadaşınıza dolar 5 lirayı aşacak 7 lirayı bile görebilir dedim yine inanmadınız. Dolar 4,5 tl'de seyrederken dalga geçtiniz, dolar şu an kaç para ?
Rus uçağı düşürüldü korkunç bir stratejik hata dedim yine inanmadınız. Türkiye özür dilemedi mi ?

Benim görüşlerim er veya geç doğru çıkar azizim, size düşen bunları not edip beklemek. AKP konjonktürel bir partidir ve 2023'te ki seçime tabela partisi olarak girecek.

Siz burada kim bu partili diye boşluğa düşerken sınırlarımızdan mühlet verip kükreyerek kovduğumuz ypg'nin aslında hiç çekilmediği ve hala sivilleri öldürdüğü gerçeği örtbas ediliyor. Hep de kanıyoruz şu illüzyon taktiklerine. Hani Rusyayla anlaşmıştık devriye atacaktık? Rus askerlerinin ypg ile devriye atarken resimlerini kaç kişi gördü? Bırakın bu boş beleş işleri. Doğu Akdenizi kimler takip ediyor? Sınırlarımızda olandan bitenden kimler haberdar?
Neyse ben konuşmayayım.

Son düzenleme:
Son zamanlar siyaset gündemini pek takip etmediğim için konuya oldukça Fransız'ım. Külliye'ye giden Chp'li her kimse, Chp'yi bölmeyi veya millet ittifakını bölmeyi nasıl başarabilecek, anlamadım. Veya ilgili Chp'linin Külliye ile ittifak halinde olması Chp'ye nasıl bir zarar verecek ve ülke dinamiklerini hangi güçle etkileyecek? Kaldı ki giden kişi Chp yönetimince de biliniyorsa, neden açıklama yapılmıyor da bu kadar tantana oluyor?

Siz burada kim bu partili diye boşluğa düşerken sınırlarımızdan mühlet verip kükreyerek kovduğumuz ypg'nin aslında hiç çekilmediği ve hala sivilleri öldürdüğü gerçeği örtbas ediliyor. Hep de kanıyoruz şu ilizyon taktiklerine. Hani Rusyayla anlaşmıştık devriye atacaktık? Rus askerlerinin ypg ile devriye atarken resimlerini kaç kişi gördü? Bırakın bu boş beleş işleri. Doğu Akdenizi kimler takip ediyor? Sınırlarımızda olandan bitenden kimler haberdar?
Neyse ben konuşmayayım.

Bahsettiğiniz tüm konuları takip ediyorum.

Bazı öznel konularda çok fena cahilim. Şimdilerde dağda taşta muharrem ince-saray şeysi yankılanıyor ve ben abdal abdal bakıyorum sadece. Şimdi bi' allaın kulu var mı aranızda bana şu muhabbeti doğru dürüst anlatacak? Çünkü kime kulak kabartsam, hükümet tarafının ya da Chp ulusalcı kanadının Kılıçdaroğlu'na yönelik komplosu olduğu biçiminde benim aklıma yatmayan üfürmeler duyuyorum. Aklıma yatmayan diyorum, çünkü iktidarın, Telli baba'ya gidip bi' şey dileyin dense dileyebilecekleri tek güzel adam kılıçdaroğlu'nun altını oyup da, kendilerine ciddi rakip olma ihtimali olan İnce ya da ne bileyim mesela İmamoğlu gibi bir siyasetçinin chp'ye başkan olmasına yol açma ihtimalini doğuracak bir eblehliğe girişmeleri ihtimali var mıdır?
Yoksa sadece ihtimalleri mi seviyorlardır? dikkatinizi çekerim yalnız, sadece 'ihtimallerden' bahsediyorum. yoksa Chp, chp'dir; ondan bir vadede zaten hiçbir şey olamaz isterse feriştah yenge geçsin başlarına!

Siz burada kim bu partili diye boşluğa düşerken sınırlarımızdan mühlet verip kükreyerek kovduğumuz ypg'nin aslında hiç çekilmediği ve hala sivilleri öldürdüğü gerçeği örtbas ediliyor. Hep de kanıyoruz şu illüzyon taktiklerine. Hani Rusyayla anlaşmıştık devriye atacaktık? Rus askerlerinin ypg ile devriye atarken resimlerini kaç kişi gördü? Bırakın bu boş beleş işleri. Doğu Akdenizi kimler takip ediyor? Sınırlarımızda olandan bitenden kimler haberdar?
Neyse ben konuşmayayım.

Siz bilgili bir ablaya benziyorsunuz, bu kadar takip ettiğinize göre sınırdan bildiriyor olmalısınız.

Komplo Teorisi bizim işimiz mi diyorsunuz,

Peki İstanbul u Almayalim ..

Teoman Zeydan Kımın Kardeşi Ona Bakalım Hangi Partiden Aday

Batman Sason a Bakalım . Akp Adayı Kim . Ve Neden Hdp Seçimde Akp yı Destekledi.

Peki İstanbul u Almayalim ..

Teoman Zeydan Kımın Kardeşi Ona Bakalım Hangi Partiden Aday

Batman Sason a Bakalım . Akp Adayı Kim . Ve Neden Hdp Seçimde Akp yı Destekledi.
Buna gerek bile yok.. resmi kanalda mektup okundu. Kimin okuduğunu neden okuduğunu biliyoruz. Açılım süreci İmralı vs vs bunlar derin ve birbirine bağlı konular kuzen. Burda savunacam diye boş boş yorum yapanlara takılma. Yargıyı devlet ele gecirdiyse sapıklara göz yumuluyor vekil tanıdığı var diye birini öldürüp serbest kaliniyorsa adalet zaten yokta söz de demokraside yok demektir. insanlar bop üyeliğini bile kabul etmiyor. Dün doyledigini bugün yalanlayan insanlara itimat etmeye devam edin. Hedef 2023 ! Ehliyetimi geri alacağım.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batman Sason neresi? Köy mü, kasaba mı?
Olay CHP içinde bir iç çekişme. Hep olur CHP'de böyle şeyler. Yakında genel Başkan seçimleri olacak. Şimdiden rakip karalamaya gidilmiş. Seçimler sert geçecek gibi.

Geri