Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Aeg bey abi siz turunuzun nadide bir ornegisiniz.. sizden pek yok o yüzden bizi anlayamiyorsunuz.. sjxjs

Sapyoseksuelite bir cinsel yönelim gibi.
Sayfalarca kriter gibi ele alınmış.
Hetero bir erkek neden kadından hoşlanıyorsa, gay neden erkekten hoşlanıyorsa sapyo da ondan zekadan hoşlanır.Meme görene kadardir sapyosu ya da para görene kadardır sapyosu diye bi şey yok. Öyle biri Sapyoseksuel değildir zaten. Aeg iki tane madde sunmuş. Şayet kadın Sapyoseksuel ise kesinlikle stephen hawkingli maddeyi seçecek ve samimi kalacaktır. Buram buram hetero birinin dünya güzeli bir kadını reddeden gaya "abi nasıl reddeder,aklım almiyor" demesi gibi bir şey bunu anlamamak. Reddediyor iste, anlayamayabilirsin fakat sebebini bilebilirsin. Sapyo da parayı da memeyi de çok rahat elinin tersiyle itebilir zeka karşısında. "Zeka benim için onemli" kriteriniz sizi sapyoseksuel yapmiyor; kriter sahibi yapıyor.

Son düzenleme:
Sapyoseksuelite bir cinsel yönelim.
Sayfalarca kriter gibi ele alınmış.
Hetero bir erkek neden kadından hoşlanıyorsa, gay neden erkekten hoşlanıyorsa sapyo da ondan zekadan hoşlanır.Meme görene kadardir sapyosu ya da para görene kadardır sapyosu diye bi şey yok. Öyle biri Sapyoseksuel değildir zaten. Aeg iki tane madde sunmuş. Şayet kadın Sapyoseksuel ise kesinlikle stephen hawkingli maddeyi seçecek ve samimi kalacaktır. Buram buram hetero birinin dünya güzeli bir kadını reddeden gaya "abi nasıl reddeder,aklım almiyor" demesi gibi bir şey bunu anlamamak. Reddediyor iste, anlayamayabilirsin fakat sebebini bilebilirsin. Sapyo da parayı da memeyi de çok rahat elinin tersiyle itebilir zeka karşısında. "Zeka benim için onemli" kriteriniz sizi sapyoseksuel yapmiyor; kriter sahibi yapıyor.
Aradığım adam ve yorum işte ya

Aradığım adam ve yorum işte ya

Şöyle de bir şey var: Duygulardan arınırsak insan para için her şeyi yapabilir. Hetero biri bir eşcinsel ile parası için beraber olabilir vs.Yukarida Hawking i tercih eder derken optimum şartları baz aldim. Hayati travestilere zorbalık etmekle geçen birinin Bülent Ersoy u görünce el pençe olması gibi düşünebiliriz.

allah kitap sapyo.
mottomuz budur ve ideallerimiz bunun etrafında şekillenir.
ne o memeden hoşlanan var ya

Ya zekadan almis yurumussunuz tamam da o zeka da kendisini doyuracak zeka karsiligini ister.Bunuda bir dusunun derim.o
Cok zeki adamdan ziyade pic zekaya sahip adami daha cok severim ben .
Zekasini nasil kullandigi daha onemli benim icin.
Neseksuel oluyorum bu durumda bilemedim bak simdi.,/

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Ya zekadan almis yurumussunuz tamam da o zeka da kendisini doyuracak zeka karsiligini ister.Bunuda bir dusunun derim.o
Cok zeki adamdan ziyade pic zekaya sahip adami daha cok severim ben .
Zekasini nasil kullandigi daha onemli benim icin.
Neseksuel oluyorum bu durumda bilemedim bak simdi.,/
Sapyopiçsel

Insan her zaman kendinde olmayani arzular,ister.
O yüzden pek de şaaapmamak lazim.

Hergun yeni bi sexuel cikiyo.

Ben de diyorum niye Gerizekalı erkekler bana bu kadar itici geliyor sjhshsh

Öncelikle biyolojik çekim gerçekleşir ve sonrasında karşınızdaki kişide daha farklı detaylara odaklanırsınız.

Zeki erkeklerin tercihi de uzun süreli ilişkilerde, kendi zeka düzeyine uygun kadınlardır çünkü boş konuşan kadınlara katlanamıyorlar. Zeki kadınlar da aynı şekilde kendi zekasına uygun olanı seçecektir yoksa arada uyum sağlanamaz.

"Benzer benzeri çeker" ya da "Davul dengi dengine" şeklinde de açıklanabilir.

Gerçek yaşamda arkadaş, dost çevrem olsun özel ilişkim olsun zeki insanlardan oluşuyor çünkü başka türlüsü ile uyum yakalayamıyor ve ilgilendiği konulardan tutun da konuşma ve tavırlarına kadar itici buluyorum. Bu durum da kişinin kendini övmesi değildir ve kendi gerçekliğine uygun bir hayatı yaşamaktır.

Hawking örneğine dönecek olursak da ona da aşık olan kadınlar oldu hatta eşini de bakıcısı ile aldatmıştı.

Sonuç olarak @aegishjalmur tarafından anlatılan detaylara hak vermiyor değilim ve bazı kadınların sadece görsellik ya da para odaklı olduğunu kabul ediyorum. Erkeğin zeki olması aynı zamanda yakışıklı ya da çekici olmadığı anlamına da gelmez. Yakışıklı olup beraberinde çok zeki olan da çıkar ancak yakışıklı olup da çoğu kadına çekici gelemeyen erkek de olabilir.

Herkes kendi bakış açısına göre uygun olana yönelecektir ancak öncelik her zaman söylediğim gibi biyolojik çekimin oluşmasıdır yoksa ilişki uzun süreli olmaz.

Hortlattığıma pişman oldum şu konuyu :(
@Lefty hanım sizin için demedim genel olarak..

Geri