Şuan ki moda nedir peki kedicik.
Yok
gaslighting
Yok
Bariyer
Yok
ghosting
Vay efendim ekmek kırıntısı ilişki
Sürekli yenisi de çıkıyor
Allah nesillerimizi sevgisizlikle imtihan etmesin çiçeğim
Hep Mağduriyet
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan ki moda nedir peki kedicik.
Amin inşALLAHYok
gaslighting
Yok
Bariyer
Yok
ghosting
Vay efendim ekmek kırıntısı ilişki
Sürekli yenisi de çıkıyor
Allah nesillerimizi sevgisizlikle imtihan etmesin çiçeğim
Hep Mağduriyet
Benim prensiplerim var. Hoca yakışıklı değilse Cumaya gelmem Pazara gelirim.... Tek tatil günüm pazar çünkü :pAmin inşALLAH
Cuma da buluşalım.
Dualarda kavuşalım
Aliştin değil mi sosyete pazarlarında gezmeyeBenim prensiplerim var. Hoca yakışıklı değilse Cumaya gelmem Pazara gelirim.... Tek tatil günüm pazar çünkü :p
Oluyor da genellikle dolandırıcılık işlerinde kullanılıyor..Güzellik ve zeka bir arada olmuyor mu![]()
Menteş’in fink’inde şöyle bir cümle var: “goku, zeki insanlar sapyoseksüel olmaz” jfjf ince bir beli ve geniş omuzları da arzulayacağız mecbur:d (her sapyoseksüel konusuna bunu yazarım ve bu forumda bu konudan birkaç tane var:d)
Bu sözü Sofian söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam. How i Met Your Mother'daki Barney Stinson gibi eküriydi bu Sofian. Ben bile okurken hayran oldum ona.
eveet Sofian Bebe. Tam bir mentor:d “365 gün ve iki cihanda kadınların mültefit yoldaşıdır” :d Bence Barney’in öğrenecek çok şeyi var bebeden:d