Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptınmı böyle kampanya yapıcan ağabeycim adamlar hamadah koymuş 7li platinum kutu koymuş şans kutusuda koymuş hani bana sorsalar hamadah ile şans kutusu derim bakarsınız içinden bir tane karakter çıkar
Yaa işte şans banada güldü joygamein şans kutusu + 2000 jp lik kampoanyasını aldım gayet güzel ve el verişli şans kutusunu kullanınca marien arnault geldi ve artı 2000 jp daha var onu kurt parasına çevirebilirsem çok iyi olacak.
Ve gringoxx kaçar nedenmi joygame burdan aldığım ekipman garanti kuponumu en iyi şekilde değerlendirmek için haydi ekleyin beni unutmayın görüşürük oyunda
aga kampanya tek ay için ona göre haberiniz hani geç olmadan alın jp1 yani şans kutusu için iki kez alım yapabilirsiniz olsın buyurun buradada link var görün bakın
Yav oynadğım oyunlar içerisinde şu wolfteam kadar güzel ve cömert bir oyun yok içinde küfür edenler ve hile kullananlar adam full karakterli ya neyse hani geçenlerde hamadahı aldım turkcel hattım ile ağabeycim karakter felan dinlemiyorum şans kutumdanda 14lü güçlü paket çıktı aldım elime akeı47 mi karakter marakter kalmadı ah bide kaplan dövmemle yılan dövmem olsa on numara olur
Hayde gelin beyle gelin wolf de kapışalım yalnız ağlamak yok rütben az hilesin demekte yok sizde işinize yarar bir şey alın sizde benim gibi iyi oynayın sonra hile kalmaz
Wolfteam oynayanlar eklesin adım gringoxx cidden arkadaşlar rütbem düşük ama oyunda hamdah ile harikalar yaratıyorum bu hamadah hile felan değil turkcel ve joygamein yaptığı kampanya
Rahmetli cem karaca diyor beni bir ceviz ağacıyım Gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede polis farkında J işte bnimkide o hesap oldu yaşamçiftliğini aldım çınar ağcı oldum ne oyuncular nede joygame farkında .
Aga geçen kurt avı modunda oynuyorum full ölüyorum ama hani 15 öldürme 36 ölme neyse baktım olacak gibi değil jp alacam bi baktım joygamede burdaki kampanya var wolf için dedimki tamam şimdi şans kutumu aldım turkcelim ile nasıl şanslıysam artık altın silah seti geldi 30 günlük yani 8.800 jp vermektense hem 2000 jp kazandım hemde şans kutusuyla gelen altın seti silahlarımı .