Şans Kutusu

Konu sahibi son olarak 5028 gün önce görüldü
yaptınmı böyle kampanya yapıcan ağabeycim adamlar hamadah koymuş 7li platinum kutu koymuş şans kutusuda koymuş hani bana sorsalar hamadah ile şans kutusu derim bakarsınız içinden bir tane karakter çıkar :D

Aga turkcelden vazgeçmem demişdim ve meyvesini bugün wolfteam ile aldım :D

Yaa işte şans banada güldü joygamein şans kutusu + 2000 jp lik kampoanyasını aldım gayet güzel ve el verişli şans kutusunu kullanınca marien arnault geldi ve artı 2000 jp daha var onu kurt parasına çevirebilirsem çok iyi olacak.

Ve gringoxx kaçar nedenmi joygame burdan aldığım ekipman garanti kuponumu en iyi şekilde değerlendirmek için :D haydi ekleyin beni unutmayın görüşürük oyunda :D :D

Beyler face de gelin beğenin kehanet oynamayan adama dahi joygame burdaki kampanyalar kehanet oynatır :D .

aga kampanya tek ay için ona göre haberiniz hani geç olmadan alın jp1 yani şans kutusu için iki kez alım yapabilirsiniz olsın buyurun buradada link var görün bakın :D

Dostum sana +rep değil ++++rep verdim :D çünkü bu kampanya benim işime çok yaradı klan maçlarında çıplak gibi kalıyorum hiç silahım yok

aga kehanet bir kampanya yapmış joygame ve turkcelde var diyorlarki turkcelden başka hat alamıyormuş bir haber verin yahu lütfen.

Yav oynadğım oyunlar içerisinde şu wolfteam kadar güzel ve cömert bir oyun yok içinde küfür edenler ve hile kullananlar adam full karakterli ya neyse hani geçenlerde hamadahı aldım turkcel hattım ile ağabeycim karakter felan dinlemiyorum şans kutumdanda 14lü güçlü paket çıktı aldım elime akeı47 mi karakter marakter kalmadı ah bide kaplan dövmemle yılan dövmem olsa on numara olur

Hayde gelin beyle gelin wolf de kapışalım yalnız ağlamak yok :D rütben az hilesin demekte yok sizde işinize yarar bir şey alın sizde benim gibi iyi oynayın sonra hile kalmaz :D

beyler klan maçı yapalım istersenizhani turkcel ve joygameden kazandığım şans kutumdan çıkan altını çizerim :D altın silah setimle :D alayına gidiyorum

aga yok böyle birşey ya şans kutusu aldım turkcel ile joygamein yaptığı kampanyasından hke417 gl çıktı 7 günlük

Hehe bir çok kez başarı sağlayan ben egolu gibi oldu ama olsun :D sağolsun turkcel ve joygame güzel bir kampanya yapmış

Diyecem ama inanmıcaksınız joygame ne yapmış ya adamlar aşmı aşmış kendini :D

Aga bir insan bukadarmı kehanet sever olur ama yok adam hiç uyumazmı ya hiç uyumazmu :D sabah kalk kehanet akşam kalk kehanet bunun sebebi kampanyalardan

Wolfteam oynayanlar eklesin adım gringoxx cidden arkadaşlar rütbem düşük ama oyunda hamdah ile harikalar yaratıyorum bu hamadah hile felan değil turkcel ve joygamein yaptığı kampanya

Rahmetli cem karaca diyor beni bir ceviz ağacıyım Gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede polis farkında J işte bnimkide o hesap oldu yaşamçiftliğini aldım çınar ağcı oldum ne oyuncular nede joygame farkında :D.

Aga geçen kurt avı modunda oynuyorum full ölüyorum ama hani 15 öldürme 36 ölme :D neyse baktım olacak gibi değil jp alacam bi baktım joygamede burdaki kampanya var wolf için dedimki tamam şimdi şans kutumu aldım turkcelim ile nasıl şanslıysam artık altın silah seti geldi :D 30 günlük yani 8.800 jp vermektense hem 2000 jp kazandım hemde şans kutusuyla gelen altın seti silahlarımı :D .

Geri