Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sozluk konumda pek yazmayi sevmiyorum cevap hakki dogdu madem cevap vereyim size; irci birakali 5, 6 yil kadar oluyor . Fasizmle beni nasil bagdastirdiniz onu da anlamis degilim normal konularimi acar koseme cekilir forumu takip ederim...Muhtemelen, ununu eleyip eleğini asmış forum içerisinden daha çok IRC 'te takılan ablamız. Benim için KO 'da magician, LOL 'de Le Blanc, e-Ticarette Dropshipping' tir, gerisi teferruattır. Ayrıca nepotizm ve faşizme yatkınlığı olduğunu düşünüyorum fakat kesinlike ikisinden birisi ya da her ikisi de değil. Ama bunların hiç biri önemli değil, önemli olan iyi niyet, değil mi ?
Bazı insanları tanımadan yorum yapmak zordur. Gerçi tanisanizda üç beş kişinin ağzına bakarak kapalı kapılar ardında konuşulanlara göre yorum yaparsınız o sizlerin akillarinizi kiraya verdiginizi gösterir.
Sanem benim dostum arkadaşım dert ortagimdir burada değer verdiğim her ne olursa olsun tanımaktan pişman olmadığım olmayacağım iki kişiden biridir. O yüzden ki bende yeri çok ayrı ve çok farklıdır . Kendisini uzun zamandır tanırım bundan önceki platformda da beraber görev yaptığımızdan dolayı aramızdaki samimiyet ve arkadaşlık uzun yıllara dayanır. Buraya verdiği emekler tartışılmaz ve şuna emin olun ki buraya herhangi bir kimsenin torpili yada isteği üzerine gelmedi emekleri ile geldi bu forum için gün ve gün üzerine birşey katarak buralara geldi.
Seviliyorsun Sanem iyiki varsın LAN
Gercekten Aze biz seninle nerdeyse 6 7 yildir nick olarak birbirimizi taniyoruz ama hic bu sene ki gibi yakin olamadik. Diger forumda da ayni ekipteydik uzaktan uzaga takip eder kiskanirdim biliyor musun seni ay ne kadar neseli kiz herkesle ne guzel diyalogu var derdim. Ben biraz sogugum galiba boyle pek kimseyle konusmam konusuncada bir daha birakmam vazgecmem simdi ki gibi...O kadar yıl aynı forumlarda dolandik ama birbirimizi tanımak biraz talihsiz (bana göre jjdjd ) bir olay sonucu oldu. Dışarıya buz olan kadının içten nasıl hassas ve aynı zamanda elini ateşe atmaktan asla geri durmadigini gördüm. Aramızdaki bağı seviyorum. Seni daha çok....
Sanemcim ben çingene gibiydim orada ya tam adana conosu gibi her kavgaya bulasmistim son zamanlarımda. Admin vardı ortak arkadasimiza gidip, bu kız niye bu kadar sinirli demişti..... depresyondaydim anlamadılar.......Gercekten Aze biz seninle nerdeyse 6 7 yildir nick olarak birbirimizi taniyoruz ama hic bu sene ki gibi yakin olamadik. Diger forumda da ayni ekipteydik uzaktan uzaga takip eder kiskanirdim biliyor musun seni ay ne kadar neseli kiz herkesle ne guzel diyalogu var derdim. Ben biraz sogugum galiba boyle pek kimseyle konusmam konusuncada bir daha birakmam vazgecmem simdi ki gibi...
Aramizda ki baga gelince cok ozel bir bagla bagliyiz bunu burdakiler hic bilmeyecek...Ben Seni daha çokkk..❤️
Bugunde cok kibariz. Iyi senden naber lanNaber Lan![]()
Ne olsun be gülüm bakinmaca tkilmaca canım sıkıldı profilinde yer kalmamış buraya yazdımBugunde cok kibariz. Iyi senden naber lan![]()
Bunu başka konuda da yazabilirdin.. hatta ne gereği var,yazmayadabilirdin....@ivan divandelen nickini uygunsuz gördüğünde bir gülme tutmuştu beni. Hâlâ aklıma geldikçe gülerim.