Sanem

Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
noldu ya herkes bir şey yazmis yoksa evlendi mi?

son yaşanılanlarla birlikte yönetimden köşeye çekilip, vakit harcamayı emek vermeyi sevdiği ve gönüllü olarak yaptığı görevinden ayrılmasına üzüldüm. fakat bence bu durum onun için daha iyi oldu. daha önce ayrılması gerektiğine ve forumda tamamen eğlencesine ve kendi için vakit geçirmeyi telkin etmeme rağmen pek oralı olmamıştı sanem hnm.

neden? çünki bir vefa örneği olarak yıllardır birlikte çalışmalar yürüttüğü arkadaşlarını yarı yolda bırakmanın doğru olacağını düşünmediğinden. çünki, adil olma erdemini gösterip herkese eşitçe davranmayı ilke edindiğinden. çünki, üzerine düşen sorumluluk gereği forumda ısrarla "gruplaşmaya" gidip linci bir kültür haline getiren amiplere meydan verecek biri olmadığından. çünki, kişilerin degil forumun menfaatini gözeterek geçirdiği zamanın, verdiği emeğin, görev aşkı ve sorumluluğunu sırtında bir yük olarak değil, üzerine düşen bir vazife olarak gördüğünden...

evet, böyle bu şekilde olmamalıydı fakat ziyanı yok. yeniden foruma aktif olarak katılması ve tamamen kendine dönük bir vakit harcaması daha iyi olacak. hem bu sayede belki bir kavga ve polemikte hiç yemediği ve tadını merak ettiği "banlanma" olayını da deneyimlemiş olur...

bir mevzu olmuştu. sanem, bunun aslını gelip sordu, ben cevap vermek istemedim. konuşmadım da. kendisiyle ilgisi olmadığının altını çizdim lakin. fakat sanem, biraz kırılgan ve alıngan bir karakter, bunu kendisi de belirttiği için rahat rahat yazıyorum. bu sebepten cevabım ona yeterli gelmedi, bir şekilde mevzunun kendisiyle ilgisi olduğunu düşündü, sonradan mevzunun aslını öğrenmiş/öğrendi bir şekilde. tekrar bana yazdı, sana sorduğumda neden açık açık anlatmadın diye. sonra başka şeyler de konuştuk ve hatta konuyla alakalı hiç gerek olmamasına rağmen benden özür diledi. ve başka şeyler. sarıldık, öpüştük. bunu neden anlattım? sanem, forumla yönetim kadrosundaki diğer kişilerden daha fazla ilgileniyordu, bence emeği çok ama ne derler, metal yorgunluğu mu- bu sebepten hatalı kararları da oluyordu. son banlar, biraz böyleymiş. ama işte yanlışlardan dönmesini biliyor sanem, ben kısacık sürede iki kez şahit oldum. yani pek ego yok o anlamda kadında. bütün bunlar bir tarafa, bence biraz yöneticilikten uzaklaşması gerekliydi, bu şekilde olmasını istemezdim, ancak burası bazen çok negatif yüklü bir ortam haline geliyor. belki sen de bundan etkilendin. bence şimdi üye olarak tadını çıkarma zamanı.
kız siyasi konularda rahat rahat iba'ya sallarsın kdksj iba gel buraya iki kelam laf et kdkjsj çok önemli değil sanem olanlar. gruplaşarak daha iba'yı banlatcaz come on SaNeM ^

O kadar yıl aynı forumlarda dolandik ama birbirimizi tanımak biraz talihsiz (bana göre jjdjd ) bir olay sonucu oldu. Dışarıya buz olan kadının içten nasıl hassas ve aynı zamanda elini ateşe atmaktan asla geri durmadigini gördüm. Aramızdaki bağı seviyorum. Seni daha çok....

Muhtemelen, ununu eleyip eleğini asmış forum içerisinden daha çok IRC 'te takılan ablamız. Benim için KO 'da magician, LOL 'de Le Blanc, e-Ticarette Dropshipping' tir, gerisi teferruattır. Ayrıca nepotizm ve faşizme yatkınlığı olduğunu düşünüyorum fakat kesinlike ikisinden birisi ya da her ikisi de değil. Ama bunların hiç biri önemli değil, önemli olan iyi niyet, değil mi ?

Muhtemelen, ununu eleyip eleğini asmış forum içerisinden daha çok IRC 'te takılan ablamız. Benim için KO 'da magician, LOL 'de Le Blanc, e-Ticarette Dropshipping' tir, gerisi teferruattır. Ayrıca nepotizm ve faşizme yatkınlığı olduğunu düşünüyorum fakat kesinlike ikisinden birisi ya da her ikisi de değil. Ama bunların hiç biri önemli değil, önemli olan iyi niyet, değil mi ?
Sozluk konumda pek yazmayi sevmiyorum cevap hakki dogdu madem cevap vereyim size; irci birakali 5, 6 yil kadar oluyor . Fasizmle beni nasil bagdastirdiniz onu da anlamis degilim normal konularimi acar koseme cekilir forumu takip ederim...

Hangi yazimla hangi yorumumla bu kadar fikre sahip oldunuz? Sirf yazmak icin yazip satasmissiniz...

En guzeli sizi sozlugumden uzaklastirmak olacak sanirim zira gerilip canimi sikmak istemiyorum bys baska kapiya

Bazı insanları tanımadan yorum yapmak zordur. Gerçi tanisanizda üç beş kişinin ağzına bakarak kapalı kapılar ardında konuşulanlara göre yorum yaparsınız oda sizlerin akillarinizi kiraya verdiginizi gösterir.
Sanem benim dostum arkadaşım dert ortagimdir burada değer verdiğim her ne olursa olsun tanımaktan pişman olmadığım olmayacağım iki kişiden biridir. O yüzden ki bende yeri çok ayrı ve çok farklıdır . Kendisini uzun zamandır tanırım bundan önceki platformda da beraber görev yaptığımızdan dolayı aramızdaki samimiyet ve arkadaşlık uzun yıllara dayanır. Buraya verdiği emekler tartışılmaz ve şuna emin olun ki buraya herhangi bir kimsenin torpili yada isteği üzerine gelmedi ( torpil ile gelenler ayrıdır :) ) emekleri ile geldi bu forum için gün ve gün üzerine birşey katarak buralara geldi.
Seviliyorsun Sanem iyiki varsın LAN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı insanları tanımadan yorum yapmak zordur. Gerçi tanisanizda üç beş kişinin ağzına bakarak kapalı kapılar ardında konuşulanlara göre yorum yaparsınız o sizlerin akillarinizi kiraya verdiginizi gösterir.
Sanem benim dostum arkadaşım dert ortagimdir burada değer verdiğim her ne olursa olsun tanımaktan pişman olmadığım olmayacağım iki kişiden biridir. O yüzden ki bende yeri çok ayrı ve çok farklıdır . Kendisini uzun zamandır tanırım bundan önceki platformda da beraber görev yaptığımızdan dolayı aramızdaki samimiyet ve arkadaşlık uzun yıllara dayanır. Buraya verdiği emekler tartışılmaz ve şuna emin olun ki buraya herhangi bir kimsenin torpili yada isteği üzerine gelmedi emekleri ile geldi bu forum için gün ve gün üzerine birşey katarak buralara geldi.
Seviliyorsun Sanem iyiki varsın LAN

Tesekkur ederim Lan Ender sende olmasan. Hayir neye deliriyorum biliyor musun en cok surada iki uc konu acar geriye cekilir gorevim geregi forumu takip ederim cok nadir yazarim konusurum bir beyinsiz gelir durduk yere satasir butun sinirini ziplatir. Yahu siz kimsiniz beni nerden tanidiniz da okadar sey yazabildiniz illa insani cileden cikaracaklar.
Herneyse amannnn...

O kadar yıl aynı forumlarda dolandik ama birbirimizi tanımak biraz talihsiz (bana göre jjdjd ) bir olay sonucu oldu. Dışarıya buz olan kadının içten nasıl hassas ve aynı zamanda elini ateşe atmaktan asla geri durmadigini gördüm. Aramızdaki bağı seviyorum. Seni daha çok....
Gercekten Aze biz seninle nerdeyse 6 7 yildir nick olarak birbirimizi taniyoruz ama hic bu sene ki gibi yakin olamadik. Diger forumda da ayni ekipteydik uzaktan uzaga takip eder kiskanirdim biliyor musun seni ay ne kadar neseli kiz herkesle ne guzel diyalogu var derdim. Ben biraz sogugum galiba boyle pek kimseyle konusmam konusuncada bir daha birakmam vazgecmem simdi ki gibi...

Aramizda ki baga gelince cok ozel bir bagla bagliyiz bunu burdakiler hic bilmeyecek...Ben Seni daha çokkk..❤️

Gercekten Aze biz seninle nerdeyse 6 7 yildir nick olarak birbirimizi taniyoruz ama hic bu sene ki gibi yakin olamadik. Diger forumda da ayni ekipteydik uzaktan uzaga takip eder kiskanirdim biliyor musun seni ay ne kadar neseli kiz herkesle ne guzel diyalogu var derdim. Ben biraz sogugum galiba boyle pek kimseyle konusmam konusuncada bir daha birakmam vazgecmem simdi ki gibi...

Aramizda ki baga gelince cok ozel bir bagla bagliyiz bunu burdakiler hic bilmeyecek...Ben Seni daha çokkk..❤️
Sanemcim ben çingene gibiydim orada ya tam adana conosu gibi her kavgaya bulasmistim son zamanlarımda. Admin vardı ortak arkadasimiza gidip, bu kız niye bu kadar sinirli demişti..... depresyondaydim anlamadılar.......
İlk zamanlar evet ısınma turları olduğundan mıdır nedir neseliydik sen hep mesafe korursun en güzelini yapmışsın sanemim.... tanıdığımız çoğu insandan pişman olduk sonrasında hiç de gereği yokmuş.... ama olsun işin sonunda her şekilde tanıdım seni *-*

Sanem hanımcığım yok ve açıkçası forumun çok tadı da yok. O güzelim güncel ve popüler haber başlıklarını göremez olduk, ayın üyesi konusu bile hâlâ açılmamış, tatlım olsa böyle mi olurdu :)
Trip kraliçesi Sanem hanımcığım, çirkin adam ve kadınların yılmaz savunucusu, her gördüğü canlı için iyi diyen güzel yürekli kadın, seni seviyorum.
Senin çok kötü müzik zevkin var ve şu an sana hangi şarkıyı göndersem diye düşünüyorum, neyse sayemde güzel bir şarkı dinlemiş ol güzellik, iyi ki varsın Gül'üm.

Cok seviyorum Seni.
Canim arkadasim.
Her sey gönlünce olsun.
Run muzik zevkini sevmedigini belirtmis ama dinler iken, his gerektiren seyler oldugu icin genelde,kendileri irrite olmus olabilir.

Geri