Sanem

Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
Şaka şaka seviyorum ve beni sevdiğini biliyorum : )

Ahaha ban atmayi cok seviyorum kurallar soz konusu ise babam gelse banlarim, tanimam bacim:)
Yemin ederim şu bacım kelimesini hiç sevmiyorum ama sana garip Bi. Şekilde yakışıyor içten dediğin için heralde iyiki tanımışım :)

hayalimizde ki çiçeğin dalıdır ve her dal gibi kırılır. çünkü kuşlar konarlar dala.
bir dal alırız, di mi canikom?

Kimse Sanem hanım sevgimizi sorgulayamaz, kendisinin fanı olduğum doğrudur. Günde yetmiş kere bana küser ve sonrasında barışır.. yılların dostluğu var ve yakın zamanda İstanbul'dan Bursa şehrine geçiş yaparken beni karşılama yapacak.. gelirken yanında Tokat cevizini getirmeyi unutma ve söz verdiğin turuncu beyaz lif ile birlikte gel :)
Gündemi Twitter'da ve Sanem hanımcığımın forum konularından takip ediyorum, forumun demirbaş yöneticisi, canım benim her şey gönlünce olsun.

Sağdan sola - soldan sağa herkesin sevip saydığı biri. İmamoğlu yada Mansur yerine Sanem’i aday gösteriyoruz deseler çoğu kişi itiraz etmez bence. Her kesimden oy alır. Bunca yıl vatandaşa gösterdiği yardımseverliğiyle, yöneticiliği ile biliniyor zaten. Forumdaki yönetimsel mevzular dışında bir muhabbetim olmadı sanırım. Saygı duyuyorum. Sağlıcakla kal.

Forumun gizli güzellerinden. Kendisini görünce gözlerim ışıl ışıl oldu, mis gibi. <3

Tanıyor gibiyim eskilerden de tam olarak çıkartamadığım
Bursa’da olması sebebiyle de bir ara sohbetimizin var olduğunu hatırladığım
Yönetim konusunda nasıldır bilemiyorum pek denk gelmedim
Son mevzuda çok çok eski açılmış olan konular için müdahalede bulunması ile fazla üzerine gidildiğini düşünüyorum

sanem hanım; bir dönem adaletli, tarafsız yaklaşımıyla çoğu 'benim' diyen yöneticiye taş çıkarıp, birçoğumuzun sempatisini kazanmıştır. fEkat son zamanlarda fazla yorulmuş, yormuş olacaklar ki biraz kantarı şaşmış bu da bizi (beni) şaşırtmıştır. nihayetinde, yine de kötü niyetli olduğunu düşünmemekteyim. dinlenip, kafasına toparlarsa -eski- sempatik yönetici sanem olarak geri dönecektir diye ümit ediyorum.

Geri