Sanem

Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
eşitlikçi , bir sizden bir bizden banladi

Forumun kraliçesi :) açtığı konular ile rengi. Yani dışarıdan da çok iyi dost olduğumuz belli ki, sanki benim velim gibi bir de kendisine şikayet ediliyorum :) çok hoşuma gitmişti bu durum.
Foruma emek veren ve hak ettiği saygıyı gören sevgili Sanem hanımcığım.. seviliyorsun, iyi kal kadın.

Bu bir eleştiri değil sen önce okuduğunu anlamayı öğren hadi

Bu aralar astrolog olmaya karar vermiş, el örgüsü işlerini bıraktı artık o bir astroloji uzmanı.. balık burcu düşmanı!
İyi, güzel, hoş ve severim. Birlikte çok güleriz, çok eğlenceli birisidir ama herkes bilmez.
İkizler burcu olması dışında bir sorunumuz yoktur, kendisi ile lif işine başlayacağız :) şırdancı Aze ortaklığı sonrasında Sanem hanımcığım ile de lif işi yapacağız.
Forumumuz İF yaparız lif.. öptüm by.

Sanem başımı yakacak olan hatun sanada selam :d

sanem hanımcım , canısııııııııı forumda benim sevebildiğim azcık bir iki üç dörtten birisi :)))))))) bencek sanem hanımcığım da beni seviyooo , hem ben sevilmiycek birisimiyim :)) mucuks

Bursalı mısın kadifeli gelin çaydan mi geçtin
Parçasını ne zaman duysam aklıma sanem gelir :)

Forumun hele ki yönetimin demirbaşı, olmazsa olmazı. Herhangi bir sohbetimiz olmamış olsa da adaletli, yardımsever ve kırmamaya özen gösteren yapısıyla belli edilmese de çok sevilen kişilerden.

Adil, gerektiği zaman tolere etmesini bilen ve sakin bir yönetici. Tabii sohbeti de çok güzel.

Buraya da bir I❤U.

Geri