Sanem

Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
sözlüğünün olmamasına şaşıracaktım ki ahalinin kumaşın hasından anlamadığını anımsadım.
kadim dostu ender'de fos çıkmış.
genel olarak severim, yani ne bileyim sevgim hiç azalmadı.
sanem hanım selamünaleyküm.

aaa çok şaşırdım.
çok tatlı bir kadın, belli etmese de hassas bence. yetkili kadrodaki denge unsuru gözümde. severiz.

A.selam @Sux tesekkur ederim hakkimda ki dusuncelerin icin ve ayrica dusunup konu acmissin cok incesin sende seviliyorsun yani genel olarak :)

Oha Sanem hanımın nasıl olmaz sözlüğü? İşte forumdakı en büyük adaletsizliklerden birisi. Dengesiz aptal bir bireye bile sözlük açılıp övgüler yazılırken böylesine saygılı, duruşu güzel, kalbi güzel, yeri geldiğinde sevimli yeri geldiğinde aşırı ciddi olup asla oha nasıl yapar bunu dedirtmeyen bir hanımefendiye sözlük şimdi açılmış. Sanem hanım dengeyi öyle güzel koymuş ki ne ağır laf edebilirsin, ne yavşayabilirsin. İyi ki var kalbi güzel adaletli hanımefendi ❤ Kalbi gibi güzel hayatı olmasını dilerim :emoji_pray:

şahsıma ettiği yardımları fırsat buldukça dile getiriyorum, fırsatım oldukça da dile getireceğim. yönetimdeki tarafsız yan, kibar ve hoşgörülü. olayları ve kişileri ayırabiliyor bu tutumu da hoşuma giden en güzel yanı olsa gerek. teşekkürler sanem<3

Bursaya gidersem simit sözüm var .
Ben pek övemem özlü sözler yazamam kısaca güzel insan ya :))

Yazılarını ve fikirlerini önemsiyorum.Denk geldikçe okurum.

bana forumsaldaki gülseyi anımsatıyor...... robotik yöneticilere gıcık olurum..... sanem, içinden geçene de yazıyor, forum oyunu oynuyor, siyasi konularda taraflı yardırıyor...... siz görmüyorsunuz ama rapor edilen içeriklerle ilk ilgilenen hep sanem..... sanki 24 saatinin 26sını forumda geçiriyor..... kesinlikle hep dursun bu forumda..... :emoji_princess:

Leb demeden Corum diyor .p sert durusunun ardinda sevimli biri var sanki. Okul mudiresi gibi forum icinde elinde bi degnek tik tik tiklatiyor .)

Oy guzum benim, fıstığım. Memleketliim :d
Çokk temiz kalplidir. Sevdiği insanlara kıyamaz. Kırılsa da affetmesini bilir çünkü sevginin kıymetini bilir. Sıcacıktır ama sınırlarını çekmeyi iyi bilir.
Pek severim. Hep mutu olsun.

Saygılı, kibar, hoşgörülü, adaletli, görevinin sorumluluğunu bilen, yardımsever, samimi daha ne yazayım. Ben burada daha yeni sayılırım kimseyi pek tanımıyorum. Ilk tanıdıklarımdan biri Sanemciğim onu çok seviyorum.

Merhaba Sanem hanımcım.
Forumumuzun en gözü kara, hedefi 12den vuran işinin ehli hanımı....
İlk zamanlarda daha ciddi bir hanımdı.
Dedim bu kim ya.. nerenin ağasıdır bu Sanem hanımefendi..
sıka sıka etrafta geziyor.. valla bana sıkmayasınız Sanem hanım. Lariene sıkın.
Gece yatmadan öncede Larieni düşünürsün "senin kendini seksi sanışların, benim iki kurşunumla son bulur" falan dersin..
Ve her şey bir yana dursun, yöneticiliği en iyi yapan kişi sizsiniz.. Bir kadın yönetici olarak farkınızı ortaya koyuyorsunuz......
Ne güzel işliyor yetkisini.. hakkıyla efendim.. adaletiyle.

Evet cok zamam ve emek harciyor.
Emegini hep takdir etmisimdir güzel insanin.
Üzülmesini istemem.
Her sey gönlünce olsun tatli Sanem.

Şimdi gelelim bana. Konuyu açan arkadaş demiş keşke kadim dostu ender açsaydı. Ben öyle süslü kelimeleri sevmiyorum yapmacık olamıyorum. Insanın yüzüne ayrı konuşup arkasından ayrı konuşamıyorum . @Sanem 'in yeri bende yeri çok ayrıdır. Dostumdur arkadaşım dert ortagim sırdasimdir. Çoğu forumlarda ve burada yıllarca beraber görev yaptık birbirimizin eksiğini ve hatasını hep tamamlamışızdır.Caliskandir bu forumda herkesden çok emeği vardır. Düzgündür insanlara hep yardımcı olmaya çalışır hep iyi niyetle yaklaşır çoğu zaman emeğinin karşılığını alır çoğu zaman ise haksızlığa gelemeyip bir noktada bırakır. Seviyorum kendisini soyle bir huyu vardır. Bana dokunmayan bin yaşasın sanırım tek eleştirdiğim noktası bu adaletlimidir kendine göre çizgileri vardır o konuda forum içerisindeki aktifliği herkesçe bilinmektedir. Siyasî görüşümüz aynıdır. Hatta ikimizde ikizler burcuyuz. Konu acar duramaz hanı bazıları gibi girip oyunlarda zaman geçirip nick park etmez sorumluluğunun bilincindedir. Bu forumun X (Ibrahim) ve Neo ( gokhan) dan sonra geriye kalan kurucularindandir. Forumdaki görevi şuan süpervizör ( genel sorumlu ) ancak ego yok kapris yok efendim hep ben hep ben demiyor. Ilk günkü gibi hâlâ çalışkan:) Yaprak sarması yollayacak bana birde bahçesinde beslediği kedilerden hediye edecek :) Her sabah uyandığında naber LAN diye hitap eder.ilk başlarda lan kelimesine kızardım. Ama artık alıştım. Ama her sabah hal hatır sorar geçmişi hicbir zaman sorun etmez. Yuregin ve kalbin kadar temiz bir ömür diliyorum sana hep mutlu ol fındığım iyiki varsin gülom.

huy ve karakter olarak birbirimizden farklı olsak bile aramızdaki saygı çizgisi hiç bozulmadı.

Bu konuyu kaç kere açmak için niyetlenip sonra bıraktım sebebide yanlış hatırlıyorda olabilirim sanki konu vardı ama sanem sildi zannediyordum neyse tşkler Sux :)

Sanem buraya seni öven metiyeler düzmeyeceğim çünkü senle aramızdaki bağ çok farklı bendeki yerini anlatmama gerek yok iyi biliyorsun çünkü :) Sadece hep mutlu ol ve seni çok çok seviyorum güzel kalpli kadın..

Merhaba sevgili @Sanem hanımcığım. Sözlüğün olmamasına şaşırmış bazıları, hâlbuki vardı değil mi? Keşke belirtmiş olsaydın canım benim.
Çok seviliyorsun çok biricik arkadaşım :) hayatın tüm güzellikleri senin olsun.

Merhaba sevgili @Sanem hanımcığım. Sözlüğün olmamasına şaşırmış bazıları, hâlbuki vardı değil mi? Keşke belirtmiş olsaydın canım benim.
Çok seviliyorsun çok biricik arkadaşım :) hayatın tüm güzellikleri senin olsun.
Hosgeldin canim benim, aynen vardi uzun uzun anlatmak istemedim biliyorsun beni pek ayrintilara girmem neyse bos ver onu bunu nasil geldin nasil kirdin o adanali inadini :)

Cok sevindim hep burda olursun insallah

Geri