börü balası
Üye
kişilikleri veya hayatlari bilemem ama ruhsal yapı dibe vurmuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya çok iyi anawiz edemiyorsak :qxYazıyorlarsa şayet kişiliklerini analiz etmek çok kolay. O yüzden twitter, forum gibi yerlerden çok rahat ve doğru çıkarımlarda bulunabilirsiniz.
Instagram gibi değil buralar. Konuşan insan kendini gizleyemez. Satır aralarından muhakkak ki tanırsınız.
Herkes için geçerli oBence kimseye güvenmeyin. İnsta kullanmıyorum diyen birinin paylaştığı linkle insta hesabını gördük. Dürüst insan sayısı üç beş…
O nasıl oluyor diye forumda instagram linki paylaşan birinin gönderisine tıklayım dedim. Bi baktım instagramım açılmıyor. Hayat bazı şeyleri öğrenmemem için önüme fazla engel koyuyorBence kimseye güvenmeyin. İnsta kullanmıyorum diyen birinin paylaştığı linkle insta hesabını gördük. Dürüst insan sayısı üç beş…
Twitter, instagram belki de buradan asla doğru analiz yapılacağına inanmıyorum. Çok gördük kendince bir sanal karakter oluşturup o dünya da bambaşka hayat yaşıyormuş gibi sunanları bu nedenle buradan yapılacak çıkarım çok doğru olmaz gibi.Yazıyorlarsa şayet kişiliklerini analiz etmek çok kolay. O yüzden twitter, forum gibi yerlerden çok rahat ve doğru çıkarımlarda bulunabilirsiniz.
Instagram gibi değil buralar. Konuşan insan kendini gizleyemez. Satır aralarından muhakkak ki tanırsınız.
Tam da bu sebepten “satır araları” vurgusu yaptım. Evet satırlar için dediğiniz geçerli ama insanlar karakterlerini satır aralarında yansıtıyorlar buralarda.Twitter, instagram belki de buradan asla doğru analiz yapılacağına inanmıyorum. Çok gördük kendince bir sanal karakter oluşturup o dünya da bambaşka hayat yaşıyormuş gibi sunanları bu nedenle buradan yapılacak çıkarım çok doğru olmaz gibi.
Twitter (X) ve instagramı buradan ayrı tutuyorum çünkü reel hayat orada bir şekilde yansıtılıyor, cümleler ve görseller gerçek hayatın birer kesiti çünkü.
Bunu ustaca gizleyenler de olabiliyor. O satır aralarından gerçeği yakalamayı herkes beceremiyor.Tam da bu sebepten “satır araları” vurgusu yaptım. Evet satırlar için dediğiniz geçerli ama insanlar karakterlerini satır aralarında yansıtıyorlar buralarda.