Sanaldaki İnsanların Kişiliklerini ve Hayatlarını Ne Kadar Biliyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Bazen anlattıklarından daha fazlasını…

Yazıyorlarsa şayet kişiliklerini analiz etmek çok kolay. O yüzden twitter, forum gibi yerlerden çok rahat ve doğru çıkarımlarda bulunabilirsiniz.

Instagram gibi değil buralar. Konuşan insan kendini gizleyemez. Satır aralarından muhakkak ki tanırsınız.

Yazıyorlarsa şayet kişiliklerini analiz etmek çok kolay. O yüzden twitter, forum gibi yerlerden çok rahat ve doğru çıkarımlarda bulunabilirsiniz.

Instagram gibi değil buralar. Konuşan insan kendini gizleyemez. Satır aralarından muhakkak ki tanırsınız.
Ya çok iyi anawiz edemiyorsak :qx

Yıllardır forumdayım tanıyorum diyebileceğim iki kişi var sanirim. Onlarla da telefonla görüşürüz sık sık. Hele bi tanesiyle çok daha sık görüşürüm fakat onun bile zaman zaman hiç öngörmediğim özelliklerini keşfederim. Bi insana tanıyorum demek benim için çok iddialı bir ifade. Hele Sanal başlı başına sağlıksız bir ortam bunun için. Eski toprak psikologlar online terapileri sağlıksız bulur mesela. Bi insanla yüzyüze kurduğunuz iletişim ile online kurduğunuz iletişim asla eşit olamaz. Denk bile olamaz. Göz göze gelmediğiniz iletişim ortamları da manipülasyona ve yalana çok daha açıktır.

Son düzenleme:
Hepimiz birbirimizi tanırız. Ailemizden biri kadar iyi tanışırız. Yeni katılanları da çözmeye çalışırız.

Bence kimseye güvenmeyin. İnsta kullanmıyorum diyen birinin paylaştığı linkle insta hesabını gördük. Dürüst insan sayısı üç beş…

Buna kafa yormuyorum. Reel hayatta karşılaşmayacağım birinin hayatından, kişiliğinden bana ne.

bazen geyik konusu oluyor, yapıyoruz ama düşününce, hayatıma dahil olmayacak birilerinin hayatını bilmek ya da bilmemek pek de önem arz etmiyor. kimse de hayatını paylaşıma açmak zorunda değil elbette, ama yalan da söylemesin bir zahmet. kendine bambaşka bir hayat inşa ediyor insanlar burada ve kendileri de buna inanıyorlar. işin korkunç tarafı bu bence, yoksa kimse özel hayatı konusunda şeffaf olmak durumunda değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence kimseye güvenmeyin. İnsta kullanmıyorum diyen birinin paylaştığı linkle insta hesabını gördük. Dürüst insan sayısı üç beş…
O nasıl oluyor diye forumda instagram linki paylaşan birinin gönderisine tıklayım dedim. Bi baktım instagramım açılmıyor. Hayat bazı şeyleri öğrenmemem için önüme fazla engel koyuyor :D nasıl oluyor o iş merak ettim

Neyse konuya da yorum yapmış olayım, insan yeri geliyor babasının, kardeşinin kişiliğini bilemiyor. Sanalda hüpletirler valla.

Hayatini bilemezsin ama az cok kisilik analizinde bulunursun. Ama hic bir zaman kim oldugunu bilemeyeceksin zaten tanismadiysan. Bugun sana yazan biri yarin ölmüs olsa mesela sen sadece forumu birakmistir diye dusunursun.

Twitter, instagram belki de buradan asla doğru analiz yapılacağına inanmıyorum. Çok gördük kendince bir sanal karakter oluşturup o dünya da bambaşka hayat yaşıyormuş gibi sunanları bu nedenle buradan yapılacak çıkarım çok doğru olmaz gibi. :)

Twitter (X) ve instagramı buradan ayrı tutuyorum çünkü reel hayat orada bir şekilde yansıtılıyor, cümleler ve görseller gerçek hayatın birer kesiti çünkü.

Twitter, instagram belki de buradan asla doğru analiz yapılacağına inanmıyorum. Çok gördük kendince bir sanal karakter oluşturup o dünya da bambaşka hayat yaşıyormuş gibi sunanları bu nedenle buradan yapılacak çıkarım çok doğru olmaz gibi. :)

Twitter (X) ve instagramı buradan ayrı tutuyorum çünkü reel hayat orada bir şekilde yansıtılıyor, cümleler ve görseller gerçek hayatın birer kesiti çünkü.
Tam da bu sebepten “satır araları” vurgusu yaptım. Evet satırlar için dediğiniz geçerli ama insanlar karakterlerini satır aralarında yansıtıyorlar buralarda.

Geri