Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belli bi asamadan sonra uzak mesafe ilislisi demek daha dogru olur.
Bazilarina cok batar isleri gucleri milletin kimle ask yasadigini kimle sevistigini konusmaktir nasil bir yokluksa.
En büyük aşkıyla sanalda tanışmış biri olarak başına gelmeden önce insan garipsiyor ama geçen bi yerde okumuştum günümüzde her 8 ilişkinin 1i sanal ortamdan doğuyormuş o yüzden çok da şaapmamak lazım reele dökmeden de sevgili olmamak lazım sonrası olur gider :honk:
Gayet normal. Tıpkı bir otobüs durağında tanışmak gibi. Yeter ki,reele dökeceğiniz vakit yok işim çıktı yok hastalandım yok arabam arızalandı yok elektrik kesildi yok kar yağdı yok gemi kaçtı vs. Gibi bahanelere sığınıp klavye başında harcanmasın o zaman.
Güven olmadığı taktirde yürütülmesi normal bir ilişkiye göre çok daha zor olan, mesafelere katlanamayanların uzak durması gereken manituculuk türüdür vesselam.
bak dedim sus dedim çekerim fişini dedim.
o zaman matrixe nasil giricez aşkım dedi.
ne kadar da tiriniti bi kız dedim, kalp yolladım bi de öpücüklü kafa