Sanal sevgili

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
ya gerçek sandığın yalansa o zaman sanala inanırmısın

Belli bi asamadan sonra uzak mesafe ilislisi demek daha dogru olur.
Bazilarina cok batar isleri gucleri milletin kimle ask yasadigini kimle sevistigini konusmaktir nasil bir yokluksa.

En büyük aşkıyla sanalda tanışmış biri olarak başına gelmeden önce insan garipsiyor ama geçen bi yerde okumuştum günümüzde her 8 ilişkinin 1i sanal ortamdan doğuyormuş o yüzden çok da şaapmamak lazım reele dökmeden de sevgili olmamak lazım sonrası olur gider :honk:

Sen gerçek bir insansan eğer sanal ortam sadece aracıdır..Bunun farkında olmak gerek.

E tabi bazı ruh hastaları da var sanaldan tatminkar olmaya çalışan onlar zaten ölmeli.

genel bir tabir vardır ya fişi çektiğimde bitiyor.
reele döktüğün anda gündüzü onunla geçirip, akşamında nette
fişi çekesin bile gelmiyor.

Gayet normal. Tıpkı bir otobüs durağında tanışmak gibi. Yeter ki,reele dökeceğiniz vakit yok işim çıktı yok hastalandım yok arabam arızalandı yok elektrik kesildi yok kar yağdı yok gemi kaçtı vs. Gibi bahanelere sığınıp klavye başında harcanmasın o zaman.

Güven olmadığı taktirde yürütülmesi normal bir ilişkiye göre çok daha zor olan, mesafelere katlanamayanların uzak durması gereken manituculuk türüdür vesselam.

Adı üstünde sanalda olan sanalda kalır, bazıları için reele de taşınır.

bak dedim sus dedim çekerim fişini dedim.
o zaman matrixe nasil giricez aşkım dedi.
ne kadar da tiriniti bi kız dedim, kalp yolladım bi de öpücüklü kafa

ahahhaaa denesek mi fişi çekince bitio masrafsız ilişki :)))

Beklentisiz ilişki demek daha doğru olur. En azından böyle başlıyor. "Sonrasına Allah kerim" denilen durum. :D

Bu da Yanal sevgili

fft226_mf10188180.Jpeg

Geri