Sanal sevgili

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sanalda tanışıp, sanal şekilde devam ettiğimiz, sevgililerin aralarında paylaştıklarını sanalda paylaştığımız sevgili çeşidi diyeceğim de bir tuhaf olacak :D sevgilinin çeşidi mi olur :p Ama tanımlama bu, napalım...

Önceden çok önyargılı bakardım ama başıma gelince :D öyle olmadığını anlıyormuşum :p

Reel hayatta umduğunu bulamayan ya da ezikliğini yasayan insanların işidir.
Asıl olan aynı duyguları paylasmaktır dıyen insanlardır.
İstisnai durumlar haricinde kısa sürer diye düşünüyorum.
Maksat ilişki olsun hayata renk gelsin işte.

İnsanın özünde vardır sanallık.Sanalda tanışıp sevgili olduğum da oldu ama biz reele dökmeyi başarmıştık.
Her ne kadar aldatılsam da.
Günümüzde hala mevcuttur.

Çapkın ve playboy erkeklerin ekmek kapısıdır :)

Bazıları sanal da tanısırda tesadüf bu ya reel den ortak arkadaşları olur falan hayat bi garip.p

Sanal karizma ve sanal karakter peşinde koşanların haliyle denk geldiği bir sevgilidir.

Artık herşey sanalda yaşanıyor =) mutlulukler diler geçerim :p

Sanaldan bi suru insanla kanka olabiliyorsan, birilerine dost diyebiliyorsan sevgili olayini neden kabul etmiyorsun sorusunu kafalarda canlandirandir. Yüzde 70 oranini bırakıp kactigim konu başlığı.

ön Yargili Yaklasiyorsunuz.. Bizimkide Bir Bakima Sanaldan Yani Burda Olup Bitti Hersey ve Suan Nisanli 7 ay Sonrada Evli Olucaz. Sanaldan tanisip Reele tasimak Cok Zor Degil

sanaldan reele tasiyanlara degil sözüm sanaldan devam eden bir ilişkiye sacmalik diyorum ben:)

Sanalda kaldıkça, sanal yani hayal ürünü olarak kalmaya devam edecek olan sevgili.

Ha birde bunun sanada haftalik sevgili degistirenleri var onlar yüzünden sanal garipseniyor :)

Geri