Sanal şantaj.!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Son zamanlarda ortaya çıkanlardan bir tane de ben paylaşayım.
Kadın profili ile arkadaşlık uygulamaları üzerinden sizinle tanışıp, whatsapp üzerinden +18 fotoğraflar ile devam eden bir seyir. Sonrasında bir anda hooop "şu iban a şu kadar para yollamazsan +18 fotoğrafını bütün ailene ve akrabalarına gönderirim" diye bir mesaj.
Peki bu nasıl oluyor? Nasıl ailene ve akrabalarına ulaşıyor?
Panel denilen sistem ile. Peki nedir bu panel? Hatırlarsanız birkaç yıl önce e-devletten bütün verilerimiz çalınmıştı, bu verilen şu anda panel denilen ortamdan sadece adınıza kayıtlı telefon numaranız ile anne kızlık soyadına bile ulaşabiliyorlar. Bu panel yasadışı mı? Evet ama yasadışı şeylere erişimin kolaylığını yaşadığımız zamanlardayız ülke olarak.

Kısacası, öyle uçkurunuza yenik düşüp bilmediğiniz insanlara fotoğraf yollamayı bırakın konuşmayın bile.

yabancı numaralardan gelen görüntülü aramalara da dikkat edin. son dönemde haberlere birçok kez konu oldu. görüntülü arayıp karşı tarafa müstehcen görüntüler (özellikle çocukların) koyarak biraz da yapay zekayla sanki görüntülü görüşüyormuşsunuz gibi bir izlenim yaratıp bunun üzerinden şantaj yapıyorlar.

Eskiden Msn ve spycam ile milleti kontur karsiliginda dolandırıyorlarları.

Ne temiz yıllardı o...
Eskiden di o eskiden, yoksa viskiden mıydı aman neyse ne

Şimdi ise..
Beni hiç kimse öyle dolandırmadi bu arada dolandırmak isteyen Avcılar dm

alakası olan da olmayan da dolandırıldı @Aze çünkü memleket o hale geldi ki feto ile ismin yalandan bile anılsa sonun oluyordu iftira olduğunu ıspatlayana kadar iş işten geçmiş oluyordu.
O yüzden stratejik konumda olanlar alakası olmasa bile korkuyordu.
Düşünsene bu memlekette hakim savcıların çoğu feto ile alakası olmadığı halde görevden uzaklaştırıldı, askeriyede de öyle.
Asıl fetocular çıkıp fetoya sövüp kendini temize çekti.
Yani ülkede adalet olmadığı için sabah akşam feto ile koyun koyuna olan bürokratlar,sen ben gibi feto ile alakası olmayan vatandaşı bile fetocu olmakla suçluyor.
Maalesef yaptığın açıklamada bile manipülasyona gidiyorsun. Biraz da eşelemek ister misin Hani madem İçinde kalmasın anlat da Biz de öğrenelim :) Ya inanmıyorum nasıl bu kadar Neyse yine aynı teraneleri duymaktan sıkıldım.

Eskiden Msn ve spycam ile milleti kontur karsiliginda dolandırıyorlarları.

Ne temiz yıllardı o...
Eskiden di o eskiden, yoksa viskiden mıydı aman neyse ne

Şimdi ise..
Beni hiç kimse öyle dolandırmadi bu arada dolandırmak isteyen Avcılar dm
Sanal-mazoşit :)

Dikkatli ve uyanık olmak gerek, santaj, dolandırıcılık,....... yeni değil sadece yöntem değişiyor.

2 günde totonuzu başını atacağınız ilişkiler kurmayın bütün sorun çözülür :D

Benim bildiğim kadarıyla hatta @eviL ile benim Sohbetlive.com sitesini kurduğumuz dönemdi sanırım İrc de buna benzer vardı. Gerçi şuan ki kullanıcılar daha bilinçli.
Şuan hersey para ile döndüğünden pek kimse oralı olmuyor .
Ama buna benzer 2 olay linkı bırakayım buraya

Maalesef yaptığın açıklamada bile manipülasyona gidiyorsun. Biraz da eşelemek ister misin Hani madem İçinde kalmasın anlat da Biz de öğrenelim :) Ya inanmıyorum nasıl bu kadar Neyse yine aynı teraneleri duymaktan sıkıldım.

Sanal-mazoşit :)
Ne anlatıyorsun Kamil bey xd
Şimdi,bu eskiden ışık evleri dediğiniz feto kamplarında yetişen bakanlık yapmış ve hala yapmaya devam edenlerin isimlerini sen sayar mısın ben mi sayayım.
Işık evlerinizde muhterem hoca efendiniz projeksiyondan salya sümük ağlarken ah vah eden bürokratları hangi liyakat prensibine göre getirdiler görevlere.
Ben uzun uzun anlatırım da senin içinde kalır kamil bey.
Geçmişte fotonun okullarında yetişen,hocam da hocam diyen eski bakanlardan hangisi hangileri yargılandı onu da söyler misin bize?
Sözlükten öğrendiğimiz 3-5 kelimeyi cümle içerisinde kullanma çabası içine girip,millete laf ebeliği yapacağımıza bir hastaneye gidip akciğer röntgeni çektirelim kamil bey.

Ne anlatıyorsun Kamil bey xd
Şimdi,bu eskiden ışık evleri dediğiniz feto kamplarında yetişen bakanlık yapmış ve hala yapmaya devam edenlerin isimlerini sen sayar mısın ben mi sayayım.
Işık evlerinizde muhterem hoca efendiniz projeksiyondan salya sümük ağlarken ah vah eden bürokratları hangi liyakat prensibine göre getirdiler görevlere.
Ben uzun uzun anlatırım da senin içinde kalır kamil bey.
Geçmişte fotonun okullarında yetişen,hocam da hocam diyen eski bakanlardan hangisi hangileri yargılandı onu da söyler misin bize?
Sözlükten öğrendiğimiz 3-5 kelimeyi cümle içerisinde kullanma çabası içine girip,millete laf ebeliği yapacağımıza bir hastaneye gidip akciğer röntgeni çektirelim kamil bey.
Öyle deme, şimdi kamil ağam seni Fetöcülükle suçlar, kendileri bu konuda tertemiz maşallah

Facebooktan kizkardesim ekledi beni o zamanlar o tr'de idi. Dedim yeni hesap acti galiba kabul ettim. Bu goruntulu aradi birden actim ama karsida goruntu yok. Suphelenip kapatinca basladi yazmaya kotu sitelere koyucam videonu cektim,su kadar gonder vs demeye basladi. listende kocani buldum arkadaslarina aticam goruntu vs. Sanki af edersiniz cinsel videom varmis gibi :d simdi guluyorum ama o an insan panikliyor, esime hemen soyledim ikimizde hesabi dondurup biraz sakince dusunduk. Adim adim hizlica engelledik sonrasinda. Bana yaptigi gibi kizkardesimin listesinde birkac kadina daha yapmis sonradan ogrendik. Insan panikleyince o heycanla santaja boyun eĝebilir

Bir ben beceremiyorum bu işi. Oysa kaç kere denedim @melnur u süğüşlemeyi. Bir kuruş bile atmadı bana cimri herif.

Senelerrrr önce MP3 indirmek çok modayken, bir yabancı siteye üye oldum. 100 adet MP3 bedava, Sonrakiler ücretliymiş. Ben de 100'ü tam dolduramadım ama baya indirdim. Sonra bir de dinleyim dedim. Aboo, hepsi sahte çıktı. Phil Collins yerine Hintli biri söylüyor. Müzik de uzayıp gidiyor. Az biraz benzerlik tutturabilse, o da yok. Tek üzüldüğüm bu olmadı. Bir süre sonra beni bir yerlere davet eden mail'ler gelmeye başladı. Hep kadınlar (sözde) ve Türkçe. Mail'imi öğrenmeiş oldular ve sattılar sanırım. En az 2-3 sene devam etti bu garip mail'ler. Biri bırakıyor, başka yerden gelmeye başlıyor. İnsan bir de güzel hatun resimleri ekler en azından. Hep şişko yaşlı kadınların fotoları.

Bir dönem eğlence mekanlarında karşınıza çıkan güzel kadın-yakışıklı erkekler ile kurulan tuzaklar, teknoloji ile sanala taşındı maalesef ve gizli kamera ile de her şeyi kayıt altına alabiliyorlar.

Geri