Sanal flörtünüz komşunuz çıksa ne yaparsınız?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Ayyy korkunç

sevişiriz
ne yapalım

anacağızma söylerim çaya çağırır bide yakından görelim marifetlimi mutfak işlerinde falan filan can bogazdan gelir

Sana flörtümüz yalan çıkabilir Allah korusun daha da kötüsü s'yi at, öyle de çıkabilir, ay aman yaleplim yazdıysa bozsun.

Flörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”

Flörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”
sayılara bayıldım

Tabi canım koskoca gezegende neden komşum çıkmasın.
Yeşilçam'da araba çarpmasıyla kör olmak daha gerçekçiydi.

O sırada Kamil abi usulca yanaşıp beyin fırtınası yapmak istediğini söylüyor

Acaba hiç karşılaştık mı.p
Keşkem saçıma karanfil taksaydım ya yaaa.

Sanalım öyle çıkarsa Müge Anlı bahçede arama yaptırır ve kuyuda bulur hahahha

Gecen gun marmaryda bakıyordum Larıen sonra aklıma bu dedıgın geldı ve bırden ırkılerek cevremı alttan altta suzup telı kapatıp sessızce cantama attım ,s

Bu bana da oluyo. Bi bakıyom etrafıma forum açıksa jsdl. Onurcan gelip diss atarsa peki, bir anda?

Gerçek yaşanmış bir olay anlatayım. Haberlerde görmüştüm. Henüz İnternet Türkiye geneline yayılmaya başladığı yıllar dı. Birisi İnternet'te tanıştığı bir kadın ile buluşmak istemiş ve kendi karısı ile karşılaşmış. Boşanma davası açmııtı. MSN zamanında gerçekleşen bir olay.

Ben mi? Ben o yıllarda MSN'ye nasıl girilir bilmiyordum. Birisi açık unutmuş sa, hemen onun masasına oturuyordum. Ve bana henüz bir mesaj gelmemiş. Hep başkalarına glen mesajlar var.

Geri