Sanal flörtünüz komşunuz çıksa ne yaparsınız?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Weyla poşmanê!!Komşuyu anlarım da inşallah hemcinsiniz çıkmaz.
sayılara bayıldımFlörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”
O sırada Kamil abi usulca yanaşıp beyin fırtınası yapmak istediğini söylüyorFlörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”
Acaba hiç karşılaştık mı.pFlörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”
Gecen gun marmaryda bakıyordum Larıen sonra aklıma bu dedıgın geldı ve bırden ırkılerek cevremı alttan altta suzup telı kapatıp sessızce cantama attım ,sFlörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”
Beyni kafadan çıkarır veririm. Al abi senin olsun, bende ağırlık yapıyor derim.O sırada Kamil abi usulca yanaşıp beyin fırtınası yapmak istediğini söylüyor
Bu bana da oluyo. Bi bakıyom etrafıma forum açıksa jsdl. Onurcan gelip diss atarsa peki, bir anda?Flörtten bağımsız bir şey diyeceğim… Ben bazen dışarıda bir şey içerken eğer yalnızsam filan foruma göz attığımda “ulen etrafta foruma üye olan biri var mıdır” diye düşünürüm… düşünsene yan masadan biri… “aa siz şey misiniz… kamil173636362”