Sanal dilenciler hakkında ne düşünüyorsunuz?

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Allah versin hadi canım

funding sayfasını buldum...... Kampanyam tamamlandi, desteginiz icin ictenlikle tesekkur ederim çok eğlendim..... bağış yapanlar görünüyor altta..... asude, parayı kullandığımda belgeleri paylaşacağım demiş en son ama 3 yıl geçmiş aradan..... :emoji_nerd:
Zor günlerde dalga geçmek üzere bir iki tanıdık bulmak umuduyla listeyi baştan sona inceledim ama bulamadım ne yazık ki……. Hiç olmazsa 1 tane olsaydı. Darda zorda kaldığımız, hayattan umudu kestiğimiz bir gün aklıma getirir gülerdim.

arkadaşlar siz dolandırılacaksınız ki bize iş çıksın.

Şimdi bi de admin onayli sanal cam showcular türedi. Telegram bunlardan geçilmiyor. Ayların haber kanalı bunların reklamını yapmaya başlamış

ben kadının ismini ilk defa şimdi duydum, çok fazla takılmayın böyle şeylere. milletin kazandığı paradan size ne .. sen oltaya gelmiyorsan sıkıntı yok ;d

(Konudaki ilk mesajdan bağımsız olarak söyleyeyim)Gerçekten bir dönem bıkkınlık vermişti. Twitter’da durmadan engelli kartını gönderen adamlarla doldu bir ara dm kutum. “Engelliyim, isterseniz diğer evraklarımı da göndereyim” “raporlarım var” diye başlanıyor genelde. Evet giriş böyle. Sonra ikinci perde geliyor ki genelde burada en çok kullanılan argüman “çocuğuma mama almalıyım” şeklinde. Çoğu kişinin en hassas noktası burası ve belki yalan / belki gerçek bazıları kanıyor ve yardımda bulunuyor. Böyle şeylere gerek yok. Herkesin çevresinde mutlaka yardıma ihtiyacı olan biri vardır. Kendi çevrenizdekilere yardım edin daha iyi.

Geri