yazık diyorum nediyeceğim.
açımdan ölsem kuruş istemem kimseden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla knk kız mercedes aldı son model sen düşün gerisini xdyazık diyorum nediyeceğim.
O güzel tokatçılar o beyaz atlara binip çekip gittiler Oggy..
funding sayfasını buldum...... Kampanyam tamamlandi, desteginiz icin ictenlikle tesekkur ederim çok eğlendim..... bağış yapanlar görünüyor altta..... asude, parayı kullandığımda belgeleri paylaşacağım demiş en son ama 3 yıl geçmiş aradan.....O güzel tokatçılar o beyaz atlara binip çekip gittiler Oggy..
Muhtemelen Soho'da bir cafede paraları ezerken Türkiye'de mülteci istemeyenlere ırkçı falan diyordur.
Zor günlerde dalga geçmek üzere bir iki tanıdık bulmak umuduyla listeyi baştan sona inceledim ama bulamadım ne yazık ki……. Hiç olmazsa 1 tane olsaydı. Darda zorda kaldığımız, hayattan umudu kestiğimiz bir gün aklıma getirir gülerdim.funding sayfasını buldum...... Kampanyam tamamlandi, desteginiz icin ictenlikle tesekkur ederim çok eğlendim..... bağış yapanlar görünüyor altta..... asude, parayı kullandığımda belgeleri paylaşacağım demiş en son ama 3 yıl geçmiş aradan.....![]()
kız deyip geçme knk ismi bile 3 harfli..kızlardan korkulur .s
bu kızın adı neydi?
Nasıl oluyor o iş benim paraya ortak mi oluyor avukatarkadaşlar siz dolandırılacaksınız ki bize iş çıksın.
hangisi nasıl oluyor kanka..Nasıl oluyor o iş benim paraya ortak mi oluyor avukat