Sanal dilenciler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
ARKADAŞLAR KARDENİZ KILIÇ HER GECE İNSTAGRAM VE TİKTOKTA TOPLAM GÜNDE 200 ROZET ALIYOR BİR ROZET 10 TL DERSEK GÜNDE 2000 TL AYDA 60.000 TL ZİRAAT BANKASI HESABINA YATIYOR KIZ PARAYI BULDU BORCU OLAN ONA GİTSİN ELİ AÇIKTIR NEYSE KIZ ÇALIŞMIYOR HİÇBİR İŞTE HATTA FAST FOOD'TA BİLE ÇALIŞMADI HERGÜN VEDE PC BAŞINDAN PARA KAZANIYOR...

KARDENİZ KILIÇ YİNE DİLENİYOR

Konunun muhtevası basliga uygun kacmamis koltuk, verilen örnekteki insan kisisi anladigim kadariyla dilenmiyor
Onun olayi daha cok arz talepten.
Sanal dilenci denilince ben daha cok soru altinda "bana show yap" yazan sazanlarin avlandigi kızlarsoruyor'un gizli pembelerini animsadim

twitter 3k takip eden var, dm'lere gelen mesajlar yürek burkuyor fakat inanamiyorsunuz, bir gün yine bu saatler de sabah 5 gibi bi dm gelmiş bakayım dedim ufak tefek biseyler yaptık yaptiğimiza da pişman olduk. kripto da ne kadar tanıdığım arkadasım varsa hepsine aynı tarz da mesaj atmiş bunu birebir yaşayin artık bu tip yardımları güvendiğim kurumlarla, derneklerle halletme yolunu tercih ediyorum.

bu nasıl kanka ? 21k abone = 42k $ aylık sadece twitch tek yaptığı mikrofon yalamak asdfjjjwrsadag

1629259310749.png

twitch'in içine ettiler bunun gibiler. sohbet kanalında yalayan yalayana.

ben bu ve bunun gibileri yadirgamiyorum, sonuçta bir talep var ki arz da oluşuyor. sadece yayinda dizi izleyip para alanlara tilt oluyorum, olm niye bunlara para veriyorsunuz sizin gozunuz yok mu dızi izleyecek.

Son düzenleme:
im only sleeping kategorisinde 2000 kişi gördü bu gözler ahasdfhasfhsaf türkler yapıyor şimdi kuzey güney falan açıp uyuyorlar

Çektiği otuzbirin parasını verecek insanlar arkaslar. Dilencilikle naalakasi var Herifcioglu elli sene önceki şarkısına telif atıyor. Bunların yaptığı çok normal. Sanal dilenci; onmayacak cocugunun nazogastrik sonda ile fotoğrafini paylaşıp iban atan anneler.

Banane ya para veren enayiler düşünsün.

Kadınlara özgü bir durum değil ki bu internet üzerinden para toplamak ancak elbette kadınlar bu konuda daha avantajlı çünkü hayatında kadın görmemiş gibi davranan erkek sayısı oldukça fazla ve bazı kadınlar da bunu fırsata çeviriyorsa asıl suçlu kim acaba?

Geri