Sanal Aşklar Hakkında Ne Düşünüyorsun?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Sanal Aşklar Hakkında Ne Düşünüyorsun?

Hayatı dört duvar arası, ekran başında geçenler için varmı başka aşk?

Asla düşünmüyorum,düşünmekte istemiyorum.
Tşk.

Bu tarz platfotmlarda başlayıp da mutlu bir şekilde ilerleyen çok az örneğini gördüm.
Yakınlaşmalar olabilir tabi ki normal ama bilmiyorum açıkçası soğuk bakıyorum artık birçok şeyden ötürü bu meselelere.

sen bana gerçeği anlat
ben sana sanalı
ortada aşk var

Niyet önemli.

Bir şiyirim vardır;

Zaten aşklar hep sanal manal
Sonu hep anal domal

diye.

L Ü T F E N

Saçma buluyorum dersem kesin unutamadan birinin nickine aşık olurum gerçeğe dönüşürse niye olmasın

Bu tarz platfotmlarda başlayıp da mutlu bir şekilde ilerleyen çok az örneğini gördüm.
Yakınlaşmalar olabilir tabi ki normal ama bilmiyorum açıkçası soğuk bakıyorum artık birçok şeyden ötürü bu meselelere.
Mutluluklar diliyorum Larien hanim..

Sanal aşk ne abicim. Aşık olduğunu sanma hali mi?
Paylaşımlar ve yorumlar üzerinden birine kendi kendine bir şeyler hissettiğini zannedenlerin hayal dünyası oysaki gerçek aşkta böyle bir durum söz konusu değildir. İki insan yan yana gelip birlikte zaman geçirmeden aşk oluşmaz, aşk hormonları devreye girmez.

Paylaşımlar ve yorumlar üzerinden birine kendi kendine bir şeyler hissettiğini zannedenlerin hayal dünyası oysaki gerçek aşkta böyle bir durum söz konusu değildir. İki insan yan yana gelip birlikte zaman geçirmeden aşk oluşmaz, aşk hormonları devreye girmez.

Aşk hormonları nedir?

yine şair gibi döktürmüşüm
bazen çok şiirsel oluyorum

Oksitosin olabilir. Ama o da sadece yanyana zaman geçirmekle artmaz. Daha fazla bişi yapmak lazım sanki.

Onun da primer görevi değil ki. Çeşitli duygu yoğunluklarında çeşitli hormon ya da nörotransmitterlerin aktivasyonunda artış olabilir fakat bu bilişi, zihni,sosyal yaşamı ikinci plana atamaz bence. Atabilseydi duygu etkili bozukluklarda SSRI ve türevlerinin etkinliği hala tartışma konusu olmazdı sanırım; Antibiyogramı yapılmış antibiyotik gibi söker atardı sorunu.

Geri