Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Sanal Aşklar Hakkında Ne Düşünüyorsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mutluluklar diliyorum Larien hanim..Bu tarz platfotmlarda başlayıp da mutlu bir şekilde ilerleyen çok az örneğini gördüm.
Yakınlaşmalar olabilir tabi ki normal ama bilmiyorum açıkçası soğuk bakıyorum artık birçok şeyden ötürü bu meselelere.
Paylaşımlar ve yorumlar üzerinden birine kendi kendine bir şeyler hissettiğini zannedenlerin hayal dünyası oysaki gerçek aşkta böyle bir durum söz konusu değildir. İki insan yan yana gelip birlikte zaman geçirmeden aşk oluşmaz, aşk hormonları devreye girmez.Sanal aşk ne abicim. Aşık olduğunu sanma hali mi?
Paylaşımlar ve yorumlar üzerinden birine kendi kendine bir şeyler hissettiğini zannedenlerin hayal dünyası oysaki gerçek aşkta böyle bir durum söz konusu değildir. İki insan yan yana gelip birlikte zaman geçirmeden aşk oluşmaz, aşk hormonları devreye girmez.
Oksitosin olabilir. Ama o da sadece yanyana zaman geçirmekle artmaz. Daha fazla bişi yapmak lazım sanki.Aşk hormonları nedir?
Oksitosin olabilir. Ama o da sadece yanyana zaman geçirmekle artmaz. Daha fazla bişi yapmak lazım sanki.
Üç boyutlu sevişmek hocam kjkjkjkSanal aşk ne abicim. Aşık olduğunu sanma hali mi?