Samsunspor - Fenerbahçe (0-0)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
bu kaleci tarık şey değil mi ya
rizede oynarken fener gol atsın diye yerinden kıpırdamayan elini kolunu oynatmayan falan...

geçen hafta biriyle tanıştık futbol muhabbeti açıldı ofsaytımsı falan dedi
yıllar geçti ofsaytımsı dillerinden düşmedi
bu maçtaki golle ilgili bir tane gol diyen fenerli yok
sizin işin böyle pozisyonlar Galatasaraya olunca gol fenere olunca ofsayt mı oluyo
bu tür şeylere nasıl karar veriyosunuz çok merak ettim

Penaltı penaltı değildi de, Samsunun golü buz gibi goldü.

iki şey çok şaşırttı beni. samsun, konferans ligi'nde çok fazla eforlu oynadı sürekli savunma falan yaptı buna rağmen fizik olarak fener'den çok daha iyilerdi bunu beklemiyordum. diğeri ise salzburg'dan kötü oyuncu çıkmaz diyordum (redbull'un yatırımlarından dolayı) nene aşırı fiyasko görünüyor veya takım/camia o kadar kötü bir hale geldi ki, herkes bir anda sönüyor. bunun sonu united gibi olmaya doğru gidiyor.

Kerem Aktürkoğlu: Kimse karamsarlığa kapılmasın, ligin henüz başı. Ben buraya Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için geldim.

Lige çok güzel bir Paris galibiyetiyle başladık. Mutluyuz. Euroleague’de bu senenin de şampiyonluk favorisi biziz.

@Lefty iyisiniz hadi 1 puan aldınız
Bu sezon çok zor geçeceğe benziyor ancak yapacak bir şey de yok. Futbolda planlama yapmadan alınan kararların sonucu her zaman takımı aşağıya çeker ve öyle de oldu.

Son düzenleme:
Samsunspor-Fenerbahçe maçındaki iptal edilen golün VAR kayıtları:

- VAR: Halil hocam. Golü atan oyuncu aktif olarak ofsaytta değil.
- VAR: Ama kalecinin arkasında 17 numaralı oyuncu var pasifte. Kalecinin hareketini engelliyor.
- VAR: İnceleme öneriyorum.
- Halil Umut Meler: Geliyorum.
- VAR: Top kaleciye doğru gelirken, hücum oyuncusunun topa vurmadan önce arkada ofsayt olan oyuncunun hareketini gösteriyorum sana.
- Halil Umut Meler: "Topa vurdur."
- VAR: Bak arkadaki önce ofsayt ve kalecinin aksiyon alanına giriyor.
- Halil Umut Meler: 17 numaralı oyuncu ofsaytta.
- Halil Umut Meler: "17 numaralı oyuncu aksiyon alanına girip kaleciyi kısıtlıyor.
- Halil Umut Meler: "Ofsayt ile başlıyoruz. Doğru mudur?"
- VAR: Doğrudur hocam.

Geri