Samsunspor - Fenerbahçe (0-0)

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında, 5 Ekim Pazar günü saat 20.00’de deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçın misafir tribünü biletleri 1 Ekim Çarşamba günü saat 11.00 itibarıyla satışa sunulacaktır.

Kaynak

Samsunspor oldukça iyi durumda görünüyor ve zor bir maç olacaktır.

Puan farkı daha fazla açılmadan her maçı kazanmamız gerekiyor.

bu nasıl maç be abi

fenerin puan kayıplarına alıştık artık. eski tadı yok.

Tarık olmasa ebemizi terstten görmüştük. Hahahah Allah belanızı versin milyon dolarlık eşekler

Gördüğüm en ezik fenerdi.!bu oyunla nasıl yukarılara mücadele edecek..hakemin torpili olmasaydı bir puanı rüyasında dahi alamazdı

haber değeri bile yok öyle bir takım fb.

Samsun 3 puanı kaçırdı. Kalede Ederson olsa kazanırdı Samsun. Tarık 2.kaleci benim mesajını iyi verdi.

Sonra kalkıp Galatasaray’a laf ediyorsunuz. Hakem, Yapı, Kollama, TFF, MHK. Bu sezon kaç maç oldu sayabildiniz mi Feneri kolladıkları maçları. Buz gibi golü vermedi hakem ya , yazık. Ner de penaltı ? Yazık . Ondan sonra Galatasaray’ı dilinizden düşürmüyorsunuz . Torreria’ya laf eden şahsiyetler kart görmüyor diye, ulan Archie Brown lig başından beri kaç kere atılması gerekiyordu mesela ? Lütfen bir daha başarının üzerini örtmek için karalama yapmaktan vazgeçin . Top mu oynuyor kardeşim Fenerbahçe ? Bugün 1 puan almadı, verildi…

Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco, deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldığımız maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İkinci yarıya üç oyuncu değişikliği ile başlamasının nedeninin sorulmasına üzerine Tedesco, “Güç, şiddet, tempo, mantalite, taktik, teknik, her şey” yanıtını verdi.

Puan kaybının sebebiyle ilgili de Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco, “Bahaneler üretmeyi sevmem. Bu benim tarzım değil. Bugün yeteri kadar kondisyonumuz yoktu. Gücümüz yoktu. Üç maç üst üste oynadık gibi bahaneler benim umurumda değil. Doğru sebepleri bulmamız gerekiyor. Aslında maçın ilk 20 dakikasında oyunu çok iyi kontrol etmiştik. Planla ilgili bir sıkıntı yoktu. Planımız tamamen işliyordu. %70 topa sahip oluyorduk. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu ta ki rakibimizin bir tane top kaybımızdan sonra yaratmış olduğu büyük bir fırsat vardı. Ondan sonra tamamen kırıldık ve ilk 20 dakikadaki Fenerbahçe gibi değildik. Bu tarz şeyler olabilir. Topu kaybedebilirsiniz ama böyle olduğu zamanlar sizin devam etmeniz gerekiyor. Bugün ilk yarıda 15 top kaybı yaptık. Ondan sonra ikili mücadeleleri ve ikinci topları kazanamadık. Dolayısıyla bu almış olduğumuz puandan dolayı aslında mutlu, çok mutlu olmalıyız.” dedi.

Fenerbahçe’nin başındaki 7 maçında 4’üncü puan kaybıyla ilgili de Tedesco, “Kendimi umursamıyorum. Ben, Fenerbahçe’yi umursuyorum. Baktığınız zaman şu ana kadar kaybetmedik. Bugün de belirtmiş olduğum gibi kaybedebileceğimiz bir maçtı. Aslında bugün kaybetmeyi hak etmiştik. İki galibiyet üst üste aldıktan sonra bir beraberlik aldık. Bu durumu da kabul etmemiz gerekiyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak

Bu hafta bol gol olur denilen maçlar hep berabere bitti.

Geri