Samsung Galaxy S4 Şarj Sorunu

• Kullanıcı pietà
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3937 gün önce görüldü
pietà sen o telefonu bana hediye et, sen yenisini al. Ramazanda zekatını vermiş olursun hem. :D

pietà rehbere gir seçeneklere bas orada sd carda dışa aktar gibi bişey görürsün, rehber.vcf oluşur onu da bilgisayara yedekle telefondan silinmesi ihtimaline karşı, formattan sonra içe aktar dersen gelir rehberin

pietà rehbere gir seçeneklere bas orada sd carda dışa aktar gibi bişey görürsün, rehber.vcf oluşur onu da bilgisayara yedekle telefondan silinmesi ihtimaline karşı, formattan sonra içe aktar dersen gelir rehberin

ben onu kesin yapamam, nokia 3310 gibi direkt karta aktar secenegi yok mu? ya da bu o mu?

Şu benim dediğim yedeklemeyi 3 yaşında çocuk yapıyor uygulama üzerinden tek bir butona dokunmak senin için zor değildir herhalde.

bana zekat dusuyo mu lan :(

Koskoca Türkiye'nin en s... -boşlukları sen tamamla RTÜK şeysi :D - , en tatlı, en dili bal, en yardım meleği, en iyi niyet elçisi doktoruna mı zekat düşmeyecek? Allahtan kork vicdansız. :D Elindeki telefonun parasıyla iki ay geçiniyor millet. (Şairin burda gomunist damarı tuttu. :D ) Bana bile düşüyor. :dyg:

Konuyu taşıdım. Sorunu olan arkadaşlar için örnek teşkil edebilir.

Yavrum Benim Telefon Ukraynadan Geldi Bozulmaz Kolay Kolay:kiki:

Sorun ile görsel arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum :p bari telefon resmi koysaydın ya :D neyse zaten bilmiyorum ki:p

Gelde bu gorsele yorum yapma :D gorsel pek bi tatliymis senin telefonda en kısa surede duzelir ins cnmm :p

Fotoğraflarımı kaybetmekten başka bi işe yaramadı gibi, hayırlısı olsun.

Uff topuklu ayakkabılı fotoğrafım da silindi, o bari gitmeseydi afsgdhfj

Geri