feveran
Gümüş Üye
feveran ne gerekiyo ki 300 liralik.
mahruyan senin telefon yanlis uretilmis, bozulmasi gerekiyodu .p
classic ama nasil xd
telefon perte düşmüş doktor hanım alayım ben onu sizden. siz de kendinize şöyle afili bir telefon alın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
feveran ne gerekiyo ki 300 liralik.
mahruyan senin telefon yanlis uretilmis, bozulmasi gerekiyodu .p
classic ama nasil xd
telefonun ayarlarında fabrika ayarı tıngırtısı var, recoveryden de yapılabilir de oraya girmeyeyim
rehberini falan yedekle yapmadan önce
iki tane batarya alya da şundan al 7500mah
ZeroLemon » ZeroLemon Samsung Galaxy S4 7500mAh Extended Battery + Black Extended TPU Protection Case
pietà sen o telefonu bana hediye et, sen yenisini al. Ramazanda zekatını vermiş olursun hem.![]()
telefon perte düşmüş doktor hanım alayım ben onu sizden. siz de kendinize şöyle afili bir telefon alın.
daha bi sene olmadi ya![]()
turkcell
pietà rehbere gir seçeneklere bas orada sd carda dışa aktar gibi bişey görürsün, rehber.vcf oluşur onu da bilgisayara yedekle telefondan silinmesi ihtimaline karşı, formattan sonra içe aktar dersen gelir rehberin
bana zekat dusuyo mu lan![]()
ben onu kesin yapamam, nokia 3310 gibi direkt karta aktar secenegi yok mu? ya da bu o mu?
ben onu kesin yapamam, nokia 3310 gibi direkt karta aktar secenegi yok mu? ya da bu o mu?