Şampiyonlar Ligi Torbaları

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
konuşma hakkın yok bence dün köy takımına yenilerek o hakkını kaybettin
daha çok konuşacağımmmm , sizin eğlenmeniz dün akşam itibari ile bitti sıra bizde:D
depositphotos_5005544-stock-photo-happy-laughing-baby-toddler-girl.jpg

daha çok konuşacağımmmm , sizin eğlenmeniz dün akşam itibari ile bitti sıra bizde:D
depositphotos_5005544-stock-photo-happy-laughing-baby-toddler-girl.jpg

kendini rezil etmek, gülünç duruma düşürmek istiyorsan konuş :)
benim için sorun yok ben takımımla her halükarda gurur duyuyor olacağım sen ise hep konferans ligine adı sanı duyulmamış bir köy takımına yenilerek (hemde çok kötü bir futbol oynayarak) elendiğini hatırlayacaksın hep :)

kendini rezil etmek, gülünç duruma düşürmek istiyorsan konuş :)
benim için sorun yok ben takımımla her halükarda gurur duyuyor olacağım sen ise hep konferans ligine adı sanı duyulmamış bir köy takımına yenilerek (hemde çok kötü bir futbol oynayarak) elendiğini hatırlayacaksın hep :)
neden rezil edeyim yaaa ben çok iyiyiz , mükemmeliz , kimse karşımızda duramaz mı dedim. Gayet gerçekçiyim :D
Ben de takımımla gurur duyuyorum , yani bu halde olmamızın sebebi taraftar değil. Eğlenmene bak bence :D

neden rezil edeyim yaaa ben çok iyiyiz , mükemmeliz , kimse karşımızda duramaz mı dedim. Gayet gerçekçiyim :D
Ben de takımımla gurur duyuyorum , yani bu halde olmamızın sebebi taraftar değil. Eğlenmene bak bence :D

@HosgeldinHarunAbi arkadaş için konferanstan elenenler adı altında bir alt konu açar mısınız orada eğlensin bence yeri şampiyonlar ligi değilde :)

Beşiktaş taraftarının bir suçu olduğunu yazmadım düşünmüyorum da yönetim ve kötü transferler sizin sonunuzu getirdi. son yıllarda fenerbahçe ve galatasarayın gerisinde kalmanızın sebepleri transfer politikaları vs sayabiliriz.

@HosgeldinHarunAbi arkadaş için konferanstan elenenler adı altında bir alt konu açar mısınız orada eğlensin bence yeri şampiyonlar ligi değilde :)

Beşiktaş taraftarının bir suçu olduğunu yazmadım düşünmüyorum da yönetim ve kötü transferler sizin sonunuzu getirdi. son yıllarda fenerbahçe ve galatasarayın gerisinde kalmanızın sebepleri transfer politikaları vs sayabiliriz.
biz başka bir şey mi söylüyoruz:D

diğer takımların bu konuda ne işi var ya :D Süperlig konusunda sataşın pls :D

Boğulacaksak büyük denizde boğulacaz başkan. Kuşlar gibi havuzda, derede değil…

kuraya ilişkin gördüğüm en iyi tweet.
bayern, tottenham, barcelona maçlarına şu anki kadromuzdan daha iyi bir kadroyla mı çıktık, yok. taraftarda gereksiz bir korku görüyorum. şampiyonlar ligi burası, kadromuz belli, büyüklerden ne kopartırsan iyi, diğerlerini de yeneceksin.

Geri