Samimi Arkadaşınız Cinsiyet değiştirirse ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nasıl gözünün aradığı bir yorum @malumatfuruş ?
Biz translığa bakış açımızdan bahsetmiyoruz ki. Adı Ömer olan adama yarın Pelin demen gerekirse ne hissedersin ondan bahsediyoruz.

Bi tane de berberim vardı. O kestirmedi. Saplı devam etti. Fenotip ve isim degismeyince pek sorun yaşamadım :D zaten unisex ismi vardı. Ha, hala görüşüyor muyum hayır. Çünkü götümü falan ellemeye çalışıyor şakayla karışık.

Nasıl gözünün aradığı bir yorum @malumatfuruş ?
Biz translığa bakış açımızdan bahsetmiyoruz ki. Adı Ömer olan adama yarın Pelin demen gerekirse ne hissedersin ondan bahsediyoruz.
ama bakış açımızın nasıl olduğu da anlaşılıyor yorumlardan ve ben de çoğunluktan farklı düşünen birini görünce memnun oldum.
anlayabiliyorum bu konudaki ön yargıları ve yargılamıyorum da ama dilasa gibi düşünen insanları takdir ederim.

Psikolojik sorunu mu var diye düşünürüm _ normal birisi kestirmez
Hormonlar devrededir Pomak bey yani böyle insanlar var psikolojiden çok yani diğer şekilde hissediyorsa daha çok psikolojisi bozulur o açıdan bakmakta yarar var.

Hormonlar devrededir Pomak bey yani böyle insanlar var psikolojiden çok yani diğer şekilde hissediyorsa daha çok psikolojisi bozulur o açıdan bakmakta yarar var.
tercümesi; başına gelmeden bilemezsin.

Geri