SamaeL'in Buyuk Aski Kim

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
@BuYuCu az once bir yerde kizin nickini yazdi nasil sevimli emojiler koymus oyy kiyamam yaa :))

Çok Yakında @thelord Eski Sevgilisi Kim Diye

Ayrıca @hihaho nun Forum Kurulduğu Dönemki Sevgilisi Hakkında :D

Bütün Arkadaşlardan Aynı Performnsı Bekliyorum :D

Belki Arada @Gamer de Çıkabilir. :D

oh shit men yakalandık sanırım : )
o deilde kızı etiketlemeyin valaag gelir kafamı kopartır bence sanırım yani gerek yok hahahah
ama o diil ya gerçekten gerçi bnm gıbı tatlı sevecen beybifeys birine kıyamaz ama ne olur ne olmaz :p

oh shit men yakalandık sanırım : )
o deilde kızı etiketlemeyin valaag gelir kafamı kopartır bence sanırım yani gerek yok hahahah
ama o diil ya gerçekten gerçi bnm gıbı tatlı sevecen beybifeys birine kıyamaz ama ne olur ne olmaz :p
Asla etiketlemem arada benide yer filan neyime gerek :)

o değilde ciddi itiraf ediyorum yani tarz bakımından en güzel bulduğum kişisi sanırım o @Sanem
daha detaylı iltifat etmiyecegim etmemeliyim yani lol

güzellik bakımındanda ilk 3 de olduğu aşikar 1.demiom diyemiom ama 1.olabıletısı olma olasılıgıda pek bir yüksek gibi geliyor ohmaygat bremin hehe

o değilde ciddi itiraf ediyorum yani tarz bakımından en güzel bulduğum kişisi sanırım o @Sanem
daha detaylı iltifat etmiyecegim etmemeliyim yani lol

güzellik bakımındanda ilk 3 de olduğu aşikar 1.demiom diyemiom ama 1.olabıletısı olma olasılıgıda pek bir yüksek gibi geliyor ohmaygat bremin hehe

Guzel oldugunu biri daha demisti o da hoslaniyordu sonra noldu bilmiyorum

Reis kimi yiceni merakla bekliyoruz. 100 yilin birikimini kimden cikarican ise ayri bir merak konusu. Hedefinde 6 kisi var . 2. Bir hannibal lecter vakasısın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Da vincinin şifresi bile bu kadar rağbet görmedi :d

ben şaka yapmam. aşk konularında. tutulduk işte napalım oda çok güzel olmasaydı banane .p fafdfssfd

Sad o halde kekem ufaktanda bir ACI bırakayım hehehe

Samu kardeş yalnız kendini ağırdan almiyorsun hiç. böyle olmaz ben diyimmm
Vakur, yaralı, tutkun ama ufak ufak da hercai pozları kesmelisin azcik

Konuyu kesfettigim gün 04.03.2021
sayfa sayfa gittim Herkes Cok Komik ama
Netice yine yok :D saka
Gibi dakikalairima Yazik sjsjjs

baya eglenceli yorumlar var halbuki niye oyle dediniz dhsjsjhs

Geri