SamaeL'in Buyuk Aski Kim

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Evet hep SAD ve ACi Sözleriyle Kalbimizde Yer Edinen Forum Sitemizi in Zengin Uzun Boylu Bağrı Yanik Kalbi Ezik Üyelerinden @samaEL Arkadasimizin Hergun Forumda Methiyeler Düzdugu O Bayanı Ariyoruz.
Lütfen Tahminleri DM Üzerinden Ozelime Atabilirsiniz. Konu Altında İsim Zikretmeyelim.

Konu Bugüne Özeldir.Doğru Tahmin Yapan Arkadaşımız 200 TL ile Tarafımca odullendirilecektir.
Bağış Yapılmasını İsteyen Arkadaşımız Olursa

Losev
Mehmetçik vakfı
Şehit Aileleri
Tema vakfi
CYDD

Gibi Kurumlara Tahmini Doğru Yapan Arkadaşımız Adına Bizzat Kendim Bağışta Bulunacagim

LÜTFEN Konu Altına İsim Belirtmeyelim.
Tahmin Saat 10:00 a Kadar Birden Fazla Farkli KisilerDoğru Tahmin Yaparsa Ödül Miktarı Eşit Şartlar Altında Paylastirilacaktir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar bende biliyorum kim olduğunu. Merak etmeyin ben bu forumda 'Duvardaki Sineğin Rengini' bilirim.
Mesele @samaEL mutluluğu adam hergun ACİ içinde :(

Ödül 200 TL

ben bu forumda ödüllere inanmıyorum.... alacaklı olmak istemem bir kez daha yoksa yine şampiyon olacağıma eminim.... :D
para ikiye bölünecek o kesin. günaydın.

DM kutusu aktif tahmin eden ilk 1 kişiye 200 TL ödül.
Aktivite Saat 12:00 kadar uzatıldı.

Bence stock. Çünkü stocka güzel diyorlar hep. Eee o da forumun en hoş hanımefendisi diyor. O bence.
buyucu 200 lirami alayim.
tşk
skljskk

@Melodram olabilir diye dusunuyorum, nedenine gelince dun bir yerde okumustum melo forumu birakalim diyordu samael de sen birakirsan bende birakirim dedi . Ben bildim bence @BuYuCu Ver parami :)

Geri