SamaeL'in Buyuk Aski Kim

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
190 boyla da forumdan birine aşık olmazsın ama ya........ demek ki neymiş....... boy uzasa da vizyonsuzluk baki kalıyomuş....... :emoji_massage:

Ben biliyorum ama 200₺ için Samu'nun sırrını dökemem....

@BuYuCu zaten @Melodram 'a yönetim olarak 50 lira borcunuz var. Sen onun 50 lirasını meloya 150 lirasını bana gönder. Bu konuyu kapayayım. Yoksa icralık olacağız..

Ama benim tanıdığım BuYuCu ödülü 500 e çıkaramaz

@BuYuCu zaten @Melodram 'a yönetim olarak 50 lira borcunuz var. Sen onun 50 lirasını meloya 150 lirasını bana gönder. Bu konuyu kapayayım. Yoksa icralık olacağız..
daha faizini lupe hanımcığıma hesaplatmadım bile... ilk gün 50 liraydı...
neyse, icralık oluruz napalım, heyecan gelir... mahkeme kağıdı ss'leri dolansın birazcık da.

ay çok heyecanlandım, keşke bana olsaydı da burada öğrenseydim... sonra basın açıklaması düzenlerdim, ilk defa zengin biri sevmiş olurdu da kuru ekmekten uno tam tahıllı premium ekmeğe geçerdik...

Bence her gün değişiyor babuşun kalbindeki... sad.
Son zamanlarda, L ile başlayıp u ile devam eden üyenin babuşun dikkatini çektiğini düşünmekteyim...

kimse tahmin edemez bnde soluemem zaten neden etiket edeyim ki :/.
birakin su fukara fakir hayatimda birinden hoşlaşmişim birakinda yaşıyım zamani geldiğinde ben solerim zaten duygulandim agliyacagim sanırım üüüü:emoji_sob:

Sana yemin ederim ALLAH adına ya söylersin yada yeni bir konu açarım ödülü 500 yaparım.
Zaten alkolude bıraktım.kendimi hayır işlerine adayacagim.
Amacım sevenleri kavuşturmak sana 1_ hafta sure :D
kimse tahmin edemez bnde soluemem zaten neden etiket edeyim ki :/.
birakin su fukara fakir hayatimda birinden hoşlaşmişim birakinda yaşıyım zamani geldiğinde ben solerim zaten duygulandim agliyacagim sanırım üüüü:emoji_sob:

Geri