Sanem
Platin Üye
Hersey soylenmez oyleMesela ne gibi gözlemler efendim?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hersey soylenmez oyleMesela ne gibi gözlemler efendim?![]()
Arşivlendi bile.dksksksks alıntılamayın diyo.. masum<3 skskkzAlıntılamayın silcem sonra
Şuan tarihin en büyük hayal kırıklığını yaşadım.
Bu minnoştan bu ses nasıl çıkıyor ya
Küsmedim de pat diye isim yazma. xd yav yok kimse olsa zaten saklayamıyorum skljslsn
Sesimi kalınlaştırdım ya magazin sunuşu püh
Eyw , enderim adamsın.. inş zaten olmazsada bizde bu şarkıyı açarak,,,650bin tllik aracımla otoyolda hız yaparak
kendimizi avuturuz be babuşum.
SERİ SAD alabilirmiyim bu yorumuma teşekkürler...![]()
Bizim icin dis baglantilarin onemi yok gulum. O yuzden bu bize zarar veremez. Ama tabi sen bilirsin^^Hersey soylenmez oyle![]()
Bizim icin dis baglantilarin onemi yok gulum. O yuzden bu bize zarar veremez. Ama tabi sen bilirsin^^
Sanane lan?Pardon sen yönetici arkadaşıma nasıl konusuyorsun gülüm felan derken
Burçin,ismin güzel ama dm'n bile kapalı bu imkansız:\Ben miyim la yoksa
sanırım bende bir tutam minicik bir hayalkırıklığı yaşadım oysa @Larien zeyn'imin sesine kurşun atar kurşun yersin öyle bir ses'idi. SAD.Şuan tarihin en büyük hayal kırıklığını yaşadım.
Bu minnoştan bu ses nasıl çıkıyor ya
offf offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffBen bi ara kendimden bile şüphelendim ama bana kekem diyo, kendimi listeden çıkardım. Sad
kim diyor yoh öle bişi tamam kızıl saç beyaz ten hafif çilli omuzlarda özellikle favorim lakin onu oylesıne soylemıstımKızılmış,öyle diyorlar... Meğerse baştan elenmişim ben. Bundan sonra herkese stock SAD’i...