yaw sizin gidin tavuk döner yiyin hadi cnm
kokoreçe laf yok
kokoreçe laf yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kokoreçe kokoreç diyoruz tabii… gevreğe simit demeyeceksin, döverim seni.geçen gün @Melis ile Simit&Gevrek kavgası ettik telefonda.. dövüştük baya..
Kokoreç’e acaba kokoreç mi diyorlar… yoksa safii arınmış -yani arınmamışta olabilir bilemeyiz-
bağırsak mı diyorlar… sadece soru..
biz senle karşılıklı bambu kemircez melom….
simit bu arada…kokoreçe kokoreç diyoruz tabii… gevreğe simit demeyeceksin, döverim seni.
ayyy evet evettt <333biz senle karşılıklı bambu kemircez melom….
gevrek de çabuk!simit bu arada…
arkadaşlar benim neyi sevip sevmediğimi eleştirebilirsiniz ama öneri de bulunamazsınız…
yaaa bu beni mutlu ederÇok önyargılıyım Meliscim fakat seninle karşılıklı olacaksa aşabilirim..![]()
SİMİT…. ankara’da yaşayan birine gevrek dedirtemezsin melom….gevrek de çabuk!
böbjbjjbj ya benim için de demez misiniz ecom…SİMİT…. ankara’da yaşayan birine gevrek dedirtemezsin melom….
SİİİMİİİİİİİİİİİİİİĞĞĞĞTT…….. nefesim kesilirse dövebilirsiniz.. oyunu bile var be.. siz ne anlarsınız?gevrek de çabuk!
SUUUUUUUĞĞĞSSSSSSSS.SİİİMİİİİİİİİİİİİİİĞĞĞĞTT…….. nefesim kesilirse dövebilirsiniz.. oyunu bile var be.. siz ne anlarsınız?
bir kerecik diyelim hadi GEVREK<3böbjbjjbj ya benim için de demez misiniz ecom…
Mumbar, şırdan, kokoreç, işkembe gibi nimetleri sevmeyenler gitsin suşi yalasın
Ekli dosyayı görüntüle 83948

Sende ikisini dene bana güven!Yelda inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım şu an… tahmin etmişsindir…
o zaman ben hiç denemeyeceğim, Yelda denememiş.. biliyorsunuz zevklerimiz aynı… ama şalgamı dene derim, bana güven….