Şalgam ve ayran karışımı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ilk defa şalgamın tadını bilmeyen biri ile karşılaşılıyorum…. bismillahirrahmanirrahim…..
Şalgam gibi kokoreç, midye, işkembe de aklıma gelen ve denemeye cesaretimin olmadığı tatlar Stock.. Bu anlamda önyargılı olduğum tatlara hiç açık değilim.

ben sadece kınamaya geldim, konu ile alakam yoktur.
#haddinibilplesk

Şalgam gibi kokoreç, midye, işkembe de aklıma gelen ve denemeye cesaretimin olmadığı tatlar Stock.. Bu anlamda önyargılı olduğum tatlara hiç açık değilim.
en sevdiğim şeyleri yazmışsın

şaşkınlıklar içinde okuyorum… seninle bir akşam “önyargılı olduğum tatları deniyorum” vloğu çekmeliyiz. olmaz böyle.hlaja

abi kuymak kınanır mı ya… ONU YOOOĞURDLAN YİYCEN YOOĞURDLAN..
Mısır ekmeği ile yoğurdu da abartmalıyız ama konunun bunla alakası yok…
Plesk kapatılsın…
@yeLda bak zevklerimiz aynıymış.. hayatta kokoreç işkembe yemem.. ama midye yemiyorsan bir tık uzaklaştık…

Iyyy köyü görüntüsü. Mideme saygımdan içmem. Şalgamı tek başına da içemiyorum ben zaten. Ayranla düşünemedim…

en son mumbar için böyle konuşuyorken @Hatem diyetteyken mumbar yemeye gitmişti. darısı kokoreçin başına hatemcim..konu yemek olunca nasıl da konudan çıkamıyorum...

arkadaşlarım her gece çıktığımızda kokoreç yemeden eve dönmezler.. ben de yanlarında “öğğk nasıl yiyorsunuz b*k lan o” diye serzenişte bulunurum…
hayatlarında yediklerini en güzel b*kmuş öyle diyorlar.. kokoreç denemedim bu arada hadi kınayalım ;ddd

kusma emojisi veriyorlar. izmirli kardeşlerim neredesiniz, muhteşem bir lezzetimiz kokoreçimize laf söylemek kimin haddine.

geçen gün @Melis ile Simit&Gevrek kavgası ettik telefonda.. dövüştük baya..
Kokoreç’e acaba kokoreç mi diyorlar… yoksa safii arınmış -yani arınmamışta olabilir bilemeyiz-
bağırsak mı diyorlar… sadece soru..

şalgamın her türlüsünü denedim ı ıh damak tadıma uymuyor içemiyorum. ayranla hiç düşünemedim yosuncum.. ayran sodayla güzel oluyor.
-kokoreçi ben de hiç yemedim bu arada midye de işkembede…. pişman mıyım yoo. YEMEM.

şalgamın her türlüsünü denedim ı ıh damak tadıma uymuyor içemiyorum. ayranla hiç düşünemedim yosuncum.. ayran sodayla güzel oluyor.
-kokoreçi ben de hiç yemedim bu arada midye de işkembede…. pişman mıyım yoo. YEMEM.
SANA DA MİDYE YEDİRCEM….
darlıcam her gün ye ye ye diye.. midye yemeyen biriyle arkadaşlık kuramam bb :d

dislaykı gördüm niye değiştiriyorsun dkj.

konu şalgamdan ayrandan nerelere geldi…. ben gidiyom.

Geri