Şalgam gibi kokoreç, midye, işkembe de aklıma gelen ve denemeye cesaretimin olmadığı tatlar Stock.. Bu anlamda önyargılı olduğum tatlara hiç açık değilim.ilk defa şalgamın tadını bilmeyen biri ile karşılaşılıyorum…. bismillahirrahmanirrahim…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şalgam gibi kokoreç, midye, işkembe de aklıma gelen ve denemeye cesaretimin olmadığı tatlar Stock.. Bu anlamda önyargılı olduğum tatlara hiç açık değilim.ilk defa şalgamın tadını bilmeyen biri ile karşılaşılıyorum…. bismillahirrahmanirrahim…..
en sevdiğim şeyleri yazmışsınŞalgam gibi kokoreç, midye, işkembe de aklıma gelen ve denemeye cesaretimin olmadığı tatlar Stock.. Bu anlamda önyargılı olduğum tatlara hiç açık değilim.
şaşkınlıklar içinde okuyorum… seninle bir akşam “önyargılı olduğum tatları deniyorum” vloğu çekmeliyiz. olmaz böyle.hlajaŞalgam gibi kokoreç, midye, işkembe de aklıma gelen ve denemeye cesaretimin olmadığı tatlar Stock.. Bu anlamda önyargılı olduğum tatlara hiç açık değilim.
SANA DA MİDYE YEDİRCEM….şalgamın her türlüsünü denedim ı ıh damak tadıma uymuyor içemiyorum. ayranla hiç düşünemedim yosuncum.. ayran sodayla güzel oluyor.
-kokoreçi ben de hiç yemedim bu arada midye de işkembede…. pişman mıyım yoo. YEMEM.
YEMEM….. başlayamadan bitti arkadaşlığımız demek. bb duhaĞn…..SANA DA MİDYE YEDİRCEM….
darlıcam her gün ye ye ye diye.. midye yemeyen biriyle arkadaşlık kuramam bb :d
ikisini aynı anda yapmak geldi içimden snne…dislaykı gördüm niye değiştiriyorsun dkj.