Şalgam ve ayran karışımı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
köy yogurdu harici yiyemiyorum ya eksimsi olmali yogurt

Şalgamın nasıl bir tat olduğunu bilmiyorum DUHAN. Bazı tatlara ciddi önyargım var, şalgam da onlardan biri..
Denememiş olsam bile yine de ikisini karıştırmazdım. Bu kadar ayrı iki tadın uyumlu olabileceğini düşünmüyorum.
Yelda inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım şu an… tahmin etmişsindir…
o zaman ben hiç denemeyeceğim, Yelda denememiş.. biliyorsunuz zevklerimiz aynı… ama şalgamı dene derim, bana güven….

Yelda inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım şu an… tahmin etmişsindir…
o zaman ben hiç denemeyeceğim, Yelda denememiş.. biliyorsunuz zevklerimiz aynı… ama şalgamı dene derim, bana güven….

Tam sana güveniyorum diyecektim kiiiii benim karışımımdan ne kadar midenin bulandığını yazdığını hatırladım. Buna rağmen zevklerimiz aynı yani... :)
Tamam belki bir yudum alarak ufak bir deneme yapabilirim. Gerçekten zevkine güvendiğim için.. :)

Tam sana güveniyorum diyecektim kiiiii benim karışımımdan ne kadar midenin bulandığını yazdığını hatırladım. Buna rağmen zevklerimiz aynı yani... :)
Tamam belki bir yudum alarak ufak bir deneme yapabilirim. Gerçekten zevkine güvendiğim için.. :)
Allah Allah öyle mi yazmışım… ayıp etmişim… çok sevdiğimden söylemişimdir.. sevdiğim şeyleri gömmeyi seviyorum ben.. bknz @Melis ve @Lena ..
şalgamı ayran ile değil de rakı ile denemeni -eğer içiyorsan tabii- tavsiye ederim.
Şalgamı beğenmezsen sana buzlu kahve tarifimi verip gönlünü alacağımdan şüphen olmasın…..

yelda’nın şalgam denemesini bekliyorum ben de şimdi, meraklandım…

Allah Allah öyle mi yazmışım… ayıp etmişim… çok sevdiğimden söylemişimdir.. sevdiğim şeyleri gömmeyi seviyorum ben.. bknz @Melis ve @Lena ..
şalgamı ayran ile değil de rakı ile denemeni -eğer içiyorsan tabii- tavsiye ederim.
Şalgamı beğenmezsen sana buzlu kahve tarifimi verip gönlünü alacağımdan şüphen olmasın…..

Alkol kullanmıyorum buzlu kahveyi de çok tercih etmiyorum. Fakat buzlu kahve tarifini bekliyorum, deneyebilirim. :)

Alkol kullanmıyorum buzlu kahveyi de çok tercih etmiyorum. Fakat buzlu kahve tarifini bekliyorum, deneyebilirim. :)
Ben de fazla buzlu kahve tercih etmiyorum…. farklı zevkler deneyelim diye teklif ettim… deneyeceksen tarifimi yollarım elbette.. alkol ben hiç kullanmıyorum… galiba uyuşamıcazshshshdj :d

denedin mi şalgamı @yeLda ..??
HSHDHDJD deneyene kadar her saat başı sorar ve darlarım artık… dedim ya.. sevdiklerimle uğraşmayı seviyorum..

Henüz değil evde şalgam yok sanırım kimsenin zevkine hitap eden bir içecek olmadığı için... :)) Denediğim vakit muhakkak Melis ve seni haberdar ediyor olucam Duhan :))

bir kuymak bir şalgam, bunlar kadar abartılan bir yemek/içecek yok. millet linç edilmeyeceğini bilse şalgam eleştirisi yapacak ama korkuyorlar.

Kuymağı göklere çıkarttıkları kadar var bence uzuyor zaten parmağıyla kusamayan kesinlikle şalgamı tercih edebilir.

#HADDINIBILPLESK

Aşk olsun Plesk Karadeniz'in en özel tadı kuymağı şalgamla nasıl aynı kategoriye koyabildin. Bir Trabzonlu olarak seni bir miktar kınıyorum.
Kuymağı göklere çıkarttıkları kadar var bence uzuyor zaten parmağıyla kusamayan kesinlikle şalgamı tercih edebilir.

#HADDINIBILPLESK
kuymak yemeğini yüceltirken muhteşem lezzetiyle şalgam içeceğimiz kötüleniyor. adanalı kardeşlerim neredesiniz, bu duruma sessiz mi kalacaksınız.

Geri