Şöyle hakiki bir biber salçası ile enfes oluyor ya.O kadar alternatif varken niye salça?
Neyse, afiyet olsun o zaman.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle hakiki bir biber salçası ile enfes oluyor ya.O kadar alternatif varken niye salça?
Neyse, afiyet olsun o zaman.![]()
O tereyağlı ekmeğin üzerine de kuşburnu pekmezi…..salçalı ekmek yediğim bazı anları hatırlıyorum ama salçalı ekmeğe aşırı yüksek olanlardan değilim, hatta şimdiki yapay tatları olan salçaları düşündükçe bunu nasıl yemişiz bile diyorum. muhtemelen o eski ekmekler ve doğal salçaların başka bi tadı olduğundan bir nesli kendine müptela etti. benim asıl favorim sobada kızarmış köy ekmeğine sürülmüş tereyağı… şimdi yapsam da o verimi alamıyorum, ÜZÜCÜ.
aa bak bu güzel işte… böyle taneli taneli cevizli… ay dağılın arkadaşlar yemek konularından…
hiç denemedim… ben tereyağlı ekmeği sek seviyorum ama tereyağı komple eriyecek. erimemiş tereyağını balla, reçelle yerken huylanıyorum mesela öyle kaskatı ekmeğin üzerinde bağırıyor “ben erimedim, erimedim ben” diye… HOŞ DEĞİL.O tereyağlı ekmeğin üzerine de kuşburnu pekmezi…..
Eriyor zaten o kızarmış ekmek tereyağı ile yumuşuyor. Hafif tuzlayıp yemek de çok güzel dediğim şekilde dehiç denemedim… ben tereyağlı ekmeği sek seviyorum ama tereyağı komple eriyecek. erimemiş tereyağını balla, reçelle yerken huylanıyorum mesela öyle kaskatı ekmeğin üzerinde bağırıyor “ben erimedim, erimedim ben” diye… HOŞ DEĞİL.
Çemenin tadı herkese hitap etmiyor olabilir ancak ben de çok severim.
Öyle tabi ama biz kayserililerin olmazsa olmazıÇemenin tadı herkese hitap etmiyor olabilir ancak ben de çok severim.